sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Какво носи късмет на зодия Овен?

Какво носи късмет на зодия Овен?

зодия Овен
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Знакът на зодия Овен е сред най-силните в зодиака, той е истинска огнена стихия. Затова се нуждае от талисмани и предмети, които да балансират тази интензивна енергия, за да не стане разрушителна. За сила, късмет и баланс може да се носи като талисман корничело. Неговият интензивен червен цвят е мощна защита срещу негативна енергия.

Фигурките с различна тематика са любими на много хора, те им носят различни емоции, най-често свързани с детството. За сила и благополучие Овенът може да заложи на тези на бухал и дракон. Може да е като аксесоар, може и част от декорацията на личното пространство.

Дървото на живота е уникален амулет за тази зодия. Личното развитие, уникалността и индивидуалната красота са изразени ярко в това изображение. Дървото на живота отразява основната теза в живота на Овена - никога да не се предава.

За тези сред представителите на знака, които обичат камъните, подходящи са гранатът, рубинът и диамантът. Стоманата и желязото също характеризират този знак. Има поверие, че рубин, носен от човек, роден под знака на Овена, става по-тъмно червен на цвят, когато стопанинът му е в беда. Прекрасната енергия на рубина пасва много добре на огнения знак.

рубинът носи късмет на зодия Овен

Като най-упорит и работлив от всички зодии, Овенът ще бъде зарадван от съдбата, ако се довери на един предмет и го носи в себе си - това е ключът.

Човекът от зодия Овен и предметът ключ имат еднаква харизма и предназначение. Овенът решава проблемите така лесно, както ключът отключва вратите.

Царството на цветята също дава своя дан на силния знак - за Овена полското цвете е символ на късмет, особено ако е червено, защото огненият цвят съответства отлично на огнения темперамент на Овена.

На зодия Овен късмет носи и снимката на близки хора, пазена у дома. Съвместните снимки са особено предпочитани, защото носят силен заряд от положителна енергия, привличаща късмета.

Ястребът е представителят на животинското царство, който бди над знака Овен и е неговото духовно животно.

Представителите на този знак са силни и целеустремени личности и затова съдбата им помага чрез различни свои проявления. Опирайки се на нейните проводници на късмета, Овните ще стигнат далече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest