sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене по дата

Гадаене по дата

гадаене по дата
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Гадаенето е древен народен метод, създаден, за да обяснява случки и явления и да тълкува тяхното предполагаемо значение за бъдещето. В течение на вековете се създават все по-нови начини за гадаене, които се осъществяват по различни начини и се концентрират върху отгатването на определени аспекти от живота.

Гадаенето по датата на раждане е широко разпространен метод за тълкуване на съдбата. Той показва бъдещето на всеки човек според нумерологията на неговия рожден ден. Ето в какво се състои методът за гадаене по дата:

Специфичната особеност на този гадателски метод е, че предсказва само за настоящата или бъдещата календарна година, тъй като се смята, че всяка една година реагира различно с личната дата на раждане.

Първо трябва да сметнете числото, получаващо се от годината. Например за 2021 година се получава 2+0+2+1=5. След това към 5 прибавяте сбора от числата на вашата рождена дата. Ако тя е 21 май, то 2+1+5=8. Крайното число се получава 5+8=13. Ако се получава двуцифрен сбор, трябва да го опростите до едноцифрен, и става 1+3=4.

Ето какво могат да означават различните цифри:

1 – Трябва да обмислите добре с какво се захващате. Ще имате успех, ако не се поддавате на чуждо влияние и останете верни на себе си.

как се гадае по дата

2 – Не започвайте нови начинания, а се постарайте да обогатите вашите знания и умения.

3 – Предстои ви забавна, интересна и емоционална година, на която трябва да се насладите.

4 – Предстоящата година ви крои много професионални планове.

5 – Тази година ви предстоят много нови възможности, към които трябва да подходите прагматично.

6 – Това е подходяща година за сключване на брак. Тази година няма да ви донесе професионални успехи, но ще бъдете обладани от любов.

7 – Предстои ви време за обстоен анализ. Ще постигате финансови успехи, ако не бъдете алчни и не постигате целите на всяка цена.

8 – Тази година ще бъде силна за вас, но трябва да бъдете активни и енергични.

9 – Предстои ви трудна година, в която трябва да довършите започнатите задачите и да спрете да мислите само за себе си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest