sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Кристали за успех в кариерата

Кристали за успех в кариерата

Кристали за успех в кариерата
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Препоръчано за теб:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Кристалите са скъпоценни камъни, които са забележителни не само с красотата си, но и с невероятната си сила. Те са способни да привличат позитивната енергия и да заличават лошото от човешкия живот.

Всеки скъпоценен камък има своя суперсила, която отговаря за изпълняването на различна задача. Ето кои са магичните кристали за кариера, привличащи просперитета и успеха в бизнес начинанията:

Цитрин

Красивият скъпоценен камък, оцветен в жълти нюанси, е известен още като камъкът на парите. Цитринът има силата да привлича успеха и да открива път към кариерно развитие. Този камък има още свойството да прогонва негативната енергия и вместо нея да наслагва късмет и пречистващи сили.

Пирит

Този камък е класически символ на късмета. Пиритът има ролята да открива пред човека нови бизнес начинания, да избистря неговия ум и да му посочва нови неподозирани възможности за забогатяване. За да извлечете силата на този кристал, трябва да го носите неотлъчно до себе си.

Малахит

Малахитът носи успех в кариерата

Този магичен кристал носи красиви зелени оттенъци, които му придават уникален външен вид. Той има ролята да привлича успехи в кариерата и да дарява късмет преди важни бизнес събития. Малахитът може да се носи като талисман на значими поводи, които ще предопределят бъдещи събития.

Слънчев камък

Подразбирайки се от името си, слънчевият камък е с червено-оранжеви нюанси. Той има силата да балансира финансовата нестабилност и да компенсира материалните загуби. С негова помощ можете да получите положителна енергия и да се зареди с жизненост за нови начинания. Златните частици на камъка отговарят за финансовото благополучие и привличат още повече материални печалби и кариерни успехи.

Тигрово око

Този красив камък има ролята да привлича късмета, щастието и благосъстоянието. Ако го носите със себе си, ще постигате забележителни успехи в своята кариера и ще имате късмет във всяко едно бизнес начинание. Тигровото око е подходящ кристал за бижу, което да носите като талисман за успех и професионално развитие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest