Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магически ритуал за пари с мед

Магически ритуал за пари с мед

Магически ритуал за пари с мед
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Парите са неизменна част от човешкия живот. Те са разменна валута, чрез която получаваме стоки и услуги, които са необходими за осъществяване на пълноценен начин на живот. Поради тази причина, още от древни времена хората измислят специални ритуали, с които да привличат богатството. Те трябва да бъдат изпълнявани чрез различни предмети и по специално време, за да постигнат желания ефект.

Един от тях е магическият ритуал за пари с мед. Медът е известен инструмент в света на магията. Основното му качество е да постига свързаност между двама души, затова и се използва предимно в романтични или семейни ритуали. Ето в какво обаче се състои ритуалът за пари с мед и как да го извършите сами:

Подходящото време за извършване на този ритуал е по време на пълнолуние. Тогава трябва да приготвите монета, която да поставите така, че луната да я осветява. Затова най-доброто място за нейното поставяне е на прозореца. В първата нощ от ритуала просто оставете монетата, която трябва да събере позитивна енергия от Луната.

На втората вечер монетата се поставя в чаша, пълна със захар. След това отново се оставя на прозореца да престои за останалата част от нощта. Третата вечер трябва да добавите малко мед към чашата със захар. Монетата остава вътре и отново се поставя в досег с лунната светлина. Когато и третата нощ отмине, монетата се премахва от чашата.

Последната стъпка от ритуала е да я увиете в целофан или салфетка, след което да я поставите в своя портфейл. По този начин богатството много скоро ще ви навести и ще се радвате на дълго благоденствие. Задължително условие е обаче да не премахвате монетата от портфейла, защото с нейното отстраняване можете да се избавите и от своя късмет.

Привличане на пари

Ако измине определен период от време, а не забелязвате промяна, то значи можете да повторите ритуала за привличане на пари.

Още един ритуал за привличане на пари с мед е този, в който приготвяте мед в пити и ги поставяте кръстосани на масата. След това започвате да дъвчете парче по парче всички пити. Разтопявате восъка на водна баня и хвърляте 5 монети в него. Започнете да разточвате, докато не получите топка. Когато сте готови, трябва да я поставете на скришно място на прага на къщата.

Ето още ритуали за забогатяване и магия за намиране на работа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest