sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Любовно гадаене с листа от роза

Любовно гадаене с листа от роза

Любовно гадаене с листа от роза
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Гадаенето от още минали времена служи, за да спомогне на хората да разберат повече за съдбата си. Ритуалите за гледане на бъдещето се извършват само от тези, които притежават специална дарба. Съществуват различни варианти за гадаене, като от тях най-известни и до днес остават:

- гледането на карти;

- гадаенето на кафе

- гледане на ръка;

- гледане на боб;

- гледане на восък.

Всяко тълкуване на бъдещето носи свои специфични характеристики. Някои видове гадаене отговарят за аспектите от личния живот, други се ангажират с това, да разчитат символите в кариерен план, а трети се фокусират върху любовния живот. Пример за точно такова гадаене е това с листа от рози.

Магичното гадаене с рози е известно от най-древни времена. Неговото зараждане е причинено от желанието на повечето самотни жени да научат дали имат красиво бъдеще в любовта. За целта на гадаенето са необходими само няколко рози.

Изборът на тези цветя за ритуала не е случаен. В миналото и до днес розата се смята за свещен символ на радостта, щастието и истинската любов.

Символиката на розата се почита, като дори се приема, че то има способността да променя съдбата към по-добро.

Любовно гадаене с роза

Вариантите за гадаене с рози са различни. Едно от най-известните е това, което използва само листата на цветята. Човекът, който иска да разбере любовната си съдба, трябва да откъсне листа по избор. След това гадателят има задачата да разчете символиката на това листо и да установи какво предстои на този човек в романтичен план.

Друг вариант е гадаенето чрез две рози. То е подходящо, когато имате точно определени въпроси за вашия интимен живот, и искате да получите ясни отговори. За целта са необходими две рози, които още не са разцъфнали.

Те трябва да бъдат абсолютно идентични. Ако вашите въпроси са повече от два, то тогава е необходимо да намерите толкова на брой рози, колкото са вашите питания. Всяко цвете се поставя в различна ваза. След това трябва да следите коя роза разцъфва първо – тя дава най-положителен отговор на зададения въпрос. Тази, която увяхва, ви дава отрицателен отговор на вашето питане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest