sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Никога не се карайте пред огледало! Ето защо

Никога не се карайте пред огледало! Ето защо

енергия на огледалото
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Огледалото е предмет, който асоциираме с декоративен аксесоар у дома или отглеждане на нашия собствен образ.

Освен това обаче, съществуват редица митове и легенди, които обвързват огледалото с мистични образи и вход към паралелни вселени. Едно от тези вярвания сочи, че не трябва да се караме със себе си в огледалото, да изразяваме негативни емоции, мисли или изражения. Ето защо:

Огледалото се приема за мистичен предмет с извънпаралелни функции. Една от тях е да отразява всяка човешка емоция и да я съпровожда до друга реалност.

Според вярвания, тази реалност е всъщност пътуване до времето и по-специално – бъдещето. Затова не трябва да сядате пред огледалото, когато таите в себе си негативна емоция – раздразнение, ярост, притеснение или тъга.

Твърде вероятно е огледалото да прочете вашата емоция и да проникне във вашето съзнание. След като получи информация за вашето емоционално състояние, този предмет има функцията да го транслира и да пренася информацията в енергийно-информационното поле.

Всички ваши изпитани емоции се пренасят в енергийния свят на бъдещето, което означава, че предначертавате това, което ще ви се случи. Ако изпитвате ярост или тъга, то вие ще отразите тази своя енергия и тя ще се върне към вас като бумеранг.

каране пред огледалото

Негативната енергия се пренася в бъдещето, което ще ви донесе неразположения в личен или професионален план. Затова е най-подходящо да се оглеждате по време на деня, когато се чувствате бодри и позитивно настроени.

Вашата приятна емоция ще бъде отразена и пренесена в бъдещето, което ще ви донесе поводи за радост и скорошно благоденствие. Времето за оглеждане в огледалото е неблагоприятно, когато сте разстроени, но и когато навън е вече мрачно.

Нощта е най-неблагоприятното време за оглеждане, тъй като се смята, че тогава идват различни мистериозни същества, които отнемат от вашата енергия.

Затова се оказва, че трябва да се отглеждате само когато навън е дневна светлина и в съзнанието ви има само положителни мисли. Ролята на огледалото е да ви дава в замяна това, което вие давате като емоционална нагласа и енергиен заряд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest