sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене за нова работа

Гадаене за нова работа

Гадаене за нова работа
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Новата работа е аспект, от който се вълнуват не малко хора. Кариерното развитие е стремеж на повечето от нас, тъй като предопределя възможностите, с които разполагаме.

Бъдещите реализации в професионален план понякога предизвикват истински размисъл. Затова идва на помощ гадаенето, което може да ни даде повече яснота за това, кога, как и какво да очакваме.

Как можем да разгадаем каква работа ни очаква?

Картите на мадам Ленорман

Това е известен метод за гадаене на карти, който е предназначен за проследяване на кариерното развитие. Методът се използва за разрешаване на всеки въпрос, който се появи по отношение на работа, бизнес развитие или изпълнение на дадени идеи.

Обикновено се осъществява с помощта на три карти, които трябва да изберете. След това се разчитат от гадателя символите на всяка от показаните карти. Те дават отговор на въпросите, които ви вълнуват, като всяка от тях показва знак със съответно значение.

Картите Таро

Гадание с карти Таро
Снимка: art-of-joan / pixabay.com

Едно от най-прочутите гадания за нова работа и не само. Картите Таро са специален начин за предсказване на бъдещето в в областта на кариерата и други аспекти от живота.

Чрез този гадателски метод могат да бъдат разтълкувани предстоящи бизнес ходове, инвестиции, добри и не толкова добри възможни посоки на развитие. Освен това картите Таро са способни да предскажат чрез символи възможни доходи в близкото бъдеще, неуспехи и критични точки, които могат да ви дестабилизират в професионален план.

Самият процес на гадаене с тези карти е по-интересен. Той се разразява в три етапа. Първият е подготвителен и през него се подготвя тестето с карти Таро, след което се съхранява три дни под възглавницата на човека и не се дава на никого. Следващият етап е същинският ритуал.

През него човекът трябва да бъде сам в стаята и да медитира около 10 минути, като в съзнанието си повтаря въпросите, които го интересуват по отношение на работата. Следващата стъпка е разбъркването на тестето. Първата карта, която се извади след това, символизира отговора на зададените въпроси. Характерно за този метод на гадаене е, че целта е човек сам да инициира комуникация с картите, като задава въпросите си само в съзнанието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest