sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Факти за характера»Характер и съдба на мъжете, родени във вторник

Характер и съдба на мъжете, родени във вторник

мъж, роден във вторник
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Всеки аспект около нашето раждане има своето значение и съответно влияние върху нашата личност и съдба. Важна е годината на нашето раждане, както и месецът, зодията, денят от седмицата, часът.

Това са елементи, които обясняват нашето поведение и дават информация за нашето призвание. Всеки ден от седмицата се съпроводи от специфична енергия, която е покровителствена от небесно тяло. Тя ни спомага да сформираме нашия характер и да си обясним повече за нашата душевност.

Мъжете са носители на разума, докато жените са превъплъщение на емоцията. Затова дори денят от седмицата дава различна информация за техните характери и съдби.

Ето какво е характерно за мъжете, родени във вторник, и какво им предстои занапред:

Вторник е денят, който е покровителстван от планетата Марс. Това небесно тяло се асоциира с войната, агресията, силата и мъжеството.

Мъжете, които са родени под негово влияние, са избрани да бъдат първи. Те са лидери във всяко отношение, заемат най-главните позиции в професиите, имат най-големи възможности и постигат най-грандиозни успехи.

характер на мъжете, родени във вторник

Тези мъже са изключително самостоятелни. Те обичат да постигат целите си сами и да дължат победите си само на собствения си потенциал. Характерно за тези мъже е, че са много упорити.

Те си поставят дадена цел и я преследват докрай. Амбицията им е неизчерпаема, което често ги кара да искат винаги повече от това, което имат. Недостатъците им обаче не са никак малко. Тези мъже са много импулсивни. Те имат остър език и когато се ядосат, не мислят какво и как вършат.

Склонни са да нараняват хората около себе си с непоколебими и крайни действия. Тяхната емоционалност им създава много трудности в изграждането на междуличностни връзки.

Съдбата им е сравнително трудна. Те са самостоятелни от ранна възраст, което означава, че бързо трябва да се адаптират към предизвикателствата на живота.

Мъжете, родени във вторник, са призвани да бъдат независими, но и това им носи грандиозни успехи в по-късен етап от живота им. Те завземат лидерските позиции и успяват да постигнат стабилна семейна среда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest