sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Как да разчитаме символите при гледане на кафе

Как да разчитаме символите при гледане на кафе

гледане на кафе
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Няма човек, който тайно да не се вълнува какво го очаква в бъдещето. Затова предсказването на съдбата се оказва древен метод, на който и до днес хората избират да се доверят. Съществуват различни начини за разчитане на бъдещето, като от тях един от най-загадъчните се оказва гледането на кафе.

Този метод се практикува само от определени хора, които се считат за надарени и склонни да разчитат правилно символите. Обикновено гледането на кафе се осъществява, след като чашата е вече празна, но кафето е оставило определени символи на дъното.

Ето какво могат да означават някои от тези символи при гледане на кафе:

Символите, получени след изпиване на кафето, са многобройни. Те могат да приемат най-различни форми и да внушават различни значения.

Бебе. Когато символът след вашето кафе наподобява бебе, има два варианта: ако имате дете, ще срещнете трудности, свързани с него; ако нямате дете, очакват ви много препятствия и притеснения.

Ваза. Ако тя е без цветя, то ви предстои да получите неприятна вест, свързана с човек от вашия близък кръг. Ако тя е с цветя, ще бъдете изправени пред много избори.

Детелина. Този символ се среща често при гледането на кафе. Когато го видите обаче, това е хубав знак. Трилистната детелина означава, че ви очакват много възможности, успех и късмет в начинанията. Ако пък тя е с четири листа, то това е индикатор за безмерно щастие, което ви обещава бъдещето.

символи при гледане на кафе

Книга. Ако книгата е изобразена като затворена, то това означава, че пред вас ще изникне ситуация, с която трудно ще се справите. Ако тя е отворена, то това може да се тълкува като бъдещи действия, свързани със законови разпоредби и образование.

Кола. Този символ в кафето предсказва за неприятности в бъдеще, които обаче ще бъдат успешно преодолени и след тях ще ви очакват само положителни емоции. Ако колата се появява отчетливо и с ясни граници, то това е знак, че ви предстои скорошно пътуване. Но ако границите са размити и замъглени, това може да означава, че ви очакват неприятности, свързани с вашето превозно средство.

Кръг. Ако се очертава кръг след вашето кафе, то има няколко значения.

Затвореният кръг предсказва успех в бъдещи планове. Ако между неговите очертания има точки или линии, то това се тълкува като поява на трудности. Третият вариант е да има точка в средата на кръга, като това означава бременност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest