Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Джейн Фонда видяла призрака на баща си

Джейн Фонда видяла призрака на баща си

Джейн Фонда видяла призрака на баща си

Холивудската актриса Джейн Фонда е имала няколко срещи с мъртвия си баща Хенри Фонда. Между тях двамата имало силна духовна връзка, описана по-подробно в книгата "Фонда: Нейният живот и нейните филми".

"Аз зная, че баща ми е още с мен. Веднъж го видят рано сутринта, веднага щом се събудих. Той изглеждаше така спокоен, така релаксиран. Върху лицето лицето му имаше доволно изражение. Той ме погледна, но не каза нищо и след това изчезна".

Според описанието на Джейн призракът изглеждал точно така, както е изглеждал Хенри в последния си филм "На златното езеро" - с платнена шапка с увиснала периферия, а в очите му трептеше онзи особен блясък.

Джейн разказва още, че призракът на баща й бил блед и прозрачен, който трептял на светлината.

"Вярвам в задгробния живот и не мога да повярвам, че когато човек умре, всичко от този човек загива. Зная, че част от него остава след смъртта".

Колкото и невероятно да е, Джейн Фонда видяла баща си по времето на снимките на "Божията Агнес". „Веднъж по време на една изключително уморителна сцена през мен изведнъж се появи неговата призрачна фигура и аз го чух да казва "Смело, Джейн! ". След като завърших тази сцена, баща ми отново се появи и каза: "Браво, Джейн! " и плавно се отдалечи. Аз се чувствах чудесно! ".

Хенри Фонда е американски актьор, носител на Оскар и Златен глобус, баща на Джейн Фонда и Питър Фонда, и дядо на Бриджит Фонда.

Започва кариерата си на Бродуей и пробива в Холивуд през 1935 г., след което в продължение на 50 години оставя ярка следа в историята на киното.

Има пет брака. Има две деца - актьорите Джейн и Питър Фонда от втория си брак с Франсис Форд Сеймор, която се самоубива на 42 години. Хенри Фонда умира през 1982 година на 77-годишна възраст от сърдечна недостатъчност и рак на простатата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Роуз Кварц
Роуз Кварц
05.03.2015 11:44
Моят дядо почина преди няколко месеца.Много го обичам и понякога плача за него.Веднъж когато плаках усетих,че той ми казва да не тъжа за него,защото винаги ще ме подкрепя винаги и аз никога няма да бъда сама!
0
0
ани
ани
12.03.2013 00:30
ами сестра ми бе починала на 8 годинки и аз като малка я виждах отначало не говореше а само ми показваше букви и аз ги съединявах за да разбера какво се опитва да ми каже но по-късно вече си говорехме виждах я до 8 год.След това не я виждах вече
0
0
Мартина
Мартина
31.07.2011 23:59
До колко е вярно това не знам. Не съм сигурна, че когато видиш духа на починал човек ще можеш да комуникираш с него, но тук вече хората преценяват дали да си измислят или не.
1
0
Силвия Христова
Силвия Христова
07.04.2011 13:42
Моят дядо почина преди 23 г.и на няколко пъти ми се е явявал на сън и ме е предупреждавал за много неща и да се пазя от някой хора, които съм мислила за приятели, понеже аз съм такава, наивна, че всички хора са добри, а то в живота съвсем не е така. Има хора, от които ми е настръхвала косата, на какво са способни в злобата, завистта и омразата си. А само любовта ни един към друг ще ни спаси.
1
1