sanovnik.bg»Статии»Астрология»Китайски Хороскоп»Кои са най-силните черти на зодия Маймуна

Кои са най-силните черти на зодия Маймуна

МарияМария
Новак
2213
Най-силните черти на зодия Маймуна
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

В китайския зодиак има общо 12 различни зодиакални животни, спрямо годината на раждане, а зодия Маймуна е деветото от тях. Под зодиакалния знак Маймуна са хората, родени през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 г.

Хората, родени в годината на Маймуната, са мъдри и способни. Острата им далновидност и уникалната перспектива им помагат непрекъснато да се развиват във всеки един аспект.

Приятелите и познатите им винаги са изумени от острата интуиция и умението им да се ориентират в непозната среда. Когато имат цел, влагат всичко от себе си, за да я постигнат.

Силното им любопитство ги кара да искат смело да опитат всичко ново, непознато и интересно. Печелят лесно сърцата на всички със своята дружелюбност и доброта.

Винаги са готови да помогнат на всеки, а оптимизмът им винаги влияе положително на всички около тях.

Жената Маймуна

Жените под знака на маймуната са умни, комуникативни и приятни.

Те са красиви, очарователни и умеят да разведряват атмосферата с присъствието си. Повечето от тях са любители на артистичните изяви.

Жизнерадостните и енергични, жените Маймуни никога не се отказват от целите си. Те ще се приспособят и ще намерят начин да получат желаното. Конкурентоспособни, находчиви и проницателни.

Притежават много силно усещане за превъзходство. Винаги подредени и добре облечени, обръщат специално внимание на прическата си и се обличат възможно най-елегантно и красиво. Освен че участват в различни социални дейности, те намират време и за многобройните си хобита.

Уверените и очарователни жени Маймуни са склонни да бъдат проактивни в любовта и връзката. Когато са влюбени, свободно биха дали израз на чувствата си.

Мъжът Маймуна

Зодия Маймуна

С невероятното си чувство за хумор, мъжът Маймуни могат да развеселят всеки.

Най-характерната черта на Маймуната е позитивния и ведър нрав, който кара всички в обкръжението им да се чувстват добре.

Макар, че поведението им понякога може да изглежда детинско и незряло, те са толерантни и приемат останалите такива, каквито са - със силни страни и недостатъци.

Не се обиждат лесно и не се вглъбяват в проблемите. Продължават напред бодро и с усмивка.

Детето Маймуна

Детето Маймуна е най-очарователното и остроумно дете в зодиака.

То е много хитро и използва своя мозък, чар и импровизация, за да преодолее всяко предизвикателство.

Изобретателен гений с непоклатима вяра в себе си, Маймуната е безмилостна, когато преследва своята цел.

Вашето дете Маймуна се отличава с изобилстваща енергия - то не може да седи неподвижно нито за секунда.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest