sanovnik.bg»Статии»Притчи»Притчи за Успеха»Притча за правилата на успеха

Притча за правилата на успеха

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k464
Притча за правилата на успеха

Живял някога велик майстор на моливи. Неговите творения били най-търсените в целия свят. Защо ли? Защото той вършел работата си с огромна страст и успявал да вдъхне живот на малките дървени пръчици. Ето и думите, с които орисвал моливите си на успех още преди да ги пусне в кутията:

1. Приготви се, че ще ти се налага да бъдеш подострен от време на време. Усещането ще ти причини болка и стрес, но ще ти помогне да работиш по-добре и по-бързо. Не се плаши от дискомфорта и страха, а се радвай на всяка възможност за развитие.

2. Дори и да допуснеш грешка, не изпадай в паника. Винаги можеш да я поправиш. Действай смело, а където трябва - прави промени с размах.

3. Не се страхувай и не унивай, ако с годините външността ти се променя - твоята суперсила се крие в теб и винаги ще е така.

4. Около теб ще има много хора. Едни ще се държат добре с теб, други ще са пренебрежителни. Ще те захвърлят или нараняват. Не им обръщай внимание. Помни своята мисия и продължавай да я следваш.

5. За да действаш по-добре, вслушвай се в напътствията на Ръката, която те води. Както хората се вслушват в напътствията на своя Създател, за да извървят отредения им от него път. Помни, че някой има добър план за теб.

Това са златните правила за успех на майстора на моливи. Повтаряйте си ги редовно и ще можете да сторите най-доброто, на което сте способни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest