Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кои са най-капризните зодии?

Кои са най-капризните зодии?

Кои са най-капризните зодии

Трудно се съжителства с човек с прекалено високи изисквания и претенции за почти всичко в живота. Повечето от прищевките на капризните хора са напълно лишени от основания, но вечните изисквания не спират, а задоволяването на всяко хрумване е тежест за околните. Ето кои са най-трудните за понасяне, капризни зодии:

Зодия Везни

В тази зодията капризите са необичайно като количество и разнообразие. Те обаче имат едно качество - всичко в тяхното поведение е прекалено деликатно. Освен това толкова добре си служат с думите, че неусетно за околните ги потикват да направят това, което искат. Хубавата новина е, че си позволяват да се поглезят, когато се уверят, че всичко с околните е наред и няма да навредят с каприза си на никого. Затова са една от малкото зодии, която получава удовлетворение на всичките си желания.

Зодия Близнаци

Толкова многолико създание като Близнака няма начин да не проявява многостранни капризи. Както мени настроенията си, така променя и желанията си, люшкайки се понякога между различни крайности. Добрата новина е, че капризите на зодията бързо се изпаряват от ума им, защото в противен случай могат да побъркат всеки в полезрението им с преиграването, на което са царе.

Капризи

Зодия Водолей

Представителите на тази зодия капризничат, но са доста противоречиви в това си действие. Те се стремят да накарат околните да се суетят около тях, предлагайки им всякакви приятни неща, а от друга страна предпочитат спокойствието на собствената си компания.

Зодия Скорпион

Тази зодия не е толкова капризна, колкото шумна в изявяването на претенциите си и създава впечатление на прекалено взискателен знак. Скорпионът иска всички да научат за неговите желания и ако може, да ги задоволят. Изпълняването на капризите му за него е доказателство за неговата ценност за околните.

Зодии с капризи

Зодия Стрелец

Ако трябва да се прави класация на капризните сред зодиите, Стрелецът твърдо ще се бори за челното място. Представителите на тази зодия не са сред вечните изискващи и налагащи капризите си, но когато решат да проявят тази черта от характера си, случката се помни дълго. Това важи в по-голяма степен за представителките на нежния пол в зодията. Те не само не знаят точно какво искат, но ако не го получат, са готови за разиграят апокалипсиса. Ако не получат желаното, Стрелците са в състояние да прекъснат всяка връзка с този, който не иска да задоволява желанията им.

Прочетете още за астрологичните знаци!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest