Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Силата на Природата»Магически ритуали с вода

Магически ритуали с вода

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
Магически ритуали с вода
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-13%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
19.14 лв.
Виж ››

Водата е един от най-големите дарове. Колкото и плашеща да е водната стихия, не можем да отречем и нейното пречистващо действие. Ритуалите с вода са сред най-мощните и същевременно най-простички начини да избавяне на от негативни емоции и лоши помисли.

Ето няколко практики, с които можете да си послужите в ежедневието си, когато сте на работа или дома, за да възстановите изгубените сили и дискомфортът ви бързо да отшуми.

При липса на концентрация

Ако трудно се съсредоточавате, чувствате се изморени или отпаднали, потърсете най-напред помощ от водата. Силата на природата е могъща. Водата е заредена с много силни вибрации и може веднага да ви ободри. Ако имате възможност, си вземете дълъг душ, редувайки топла и студена. Ако пък сте в офиса, измийте само лицето си, отново редувайки топли и студени водни струи. И в двата случая ще забележите разликата веднага след процедурата.

При главоболие

Ритуали с вода

Главоболието ви може да се дължи на различни фактори, но понякога то е резултат от лоши мисли и негативна енергия, която някой е от правил към вас при среща. Ако след среща с определени хора страдате от главоболие, започнете да миете лицето по 6 пъти през 3 часа. Това ще отмие отрицателното влияние и ще възвърне жизнените ви сили.

При болки в очите

Болките в очите също може да е в резултат на това, че някой ви е завидял или ви е пратил отрицателни вибрации. Очите са прозорец към душата и са много чувствителни на всякакви енергии. За да ги облекчите и пречистите, мийте лицето си по няколко пъти на ден възможно най-често.

Също така се взирайте във всякакви водни източници или зеленина. Хубаво е да сте обградени от растения и да прекарвате повече време около тях. Зеленият цвят пази очите.

Силата на водата

За да пречиствате тялото си редовно не само от токсини, но и от негативно влияние на лоши хора, пийте повече вода. Правете го бавно и на малки глътки в спокойна среда.

Наслаждавайте се на течността и визуализирайте как чрез нея природата ви зарежда с живот. Водата е най-чистият и мощен източник на здраве. В комбинация с природни кристали тя разгръща още по-добре своите магически сили. Затова и присъства в различни практики на шамани и магове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest