sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Езотерика»Знаци, че си духовно извисен човек

Знаци, че си духовно извисен човек

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k441
Знаци, че си духовно извисен човек
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Хората с ниски вибрации лесно могат да се познаят. Те се ядосват често, сякаш нищо не им се получава, оплакват се от всичко, страхуват се, възмущават се от другите, чувстват се неразбрани.

Винаги са готови да влязат в ролята на жертва и никога не поемат отговорността за нищо.

Духовно пречистените, осъзнати и извисени личности, от своя страна, са напълно противоположни. Ето техните отличителни черти или как да различите духовно извисения човек.

Не се страхуват

Те вярват, че всичко ще се нареди по възможно най-добрия за тях начин. Не се страхуват от неизвестното. Пускат се по течението и с любопитство наблюдават докъде ще ги отведе този път животът. Вярват, че във всяка една ситуация ще получат ценен урок и никога не се чувстват като губещи или жертви.

Не обвиняват другите

Знаци, че си духовно извисен човек

Ако все пак събитията не се развият според очакванията им, духовно осъзнатите хора не биха потърсил вината в другите, а по-скоро в себе си. Или изобщо не биха търсили виновни, а биха приели със смирение волята на Вселената. Биха повярвали, че тя има по-добър план за тях.

Не поставят егото си първо място

Човек, който е духовно извисен, не е роб на егото си. Той не желае да се налага сред другите хора. Не смята, че някой му е длъжен за нещо. Не робува на предразсъдъци и стереотипи. Живее според собствените си разбирания за хармония, любов и мир, без да се интересува какво впечатление прави сред другите.

Не таят гняв

Знаци, че си духовно извисен човек

Каква е причината за гнева? Често той се дължи на факта, че се чувстваме неоценени или разочаровани. Хората, които са извисени и осъзнати, нямат нужда да бъдат оценявани от някого, както и нямат очаквания спрямо другите. Ето защо рядко може нещо да ги разгневи.

Проявяват милосърдие

Те вярват, че всички обитатели на планетата трябва да си помагат и да живеят в мир. Искат да вършат добрини и са напълно безкористни в действията си.

Не се страхуват да изразяват любовта си

За тях е напълно нормално да изразяват обич, грижа и нежност към близки, деца, приятели, животни и всяко живо същество.

Не се вълнуват от интриги

Знаци, че си духовно извисен човек

Не можете да ги привлечете или спечелите с интриги. Духовно извисените хора се отнасят с уважение към всеки. Не съдят и не се присмиват.

Винаги търсят положителната страна на нещата

Знаят, че монетата винаги има две страни. Не всичко е изцяло лошо. Ще се опитат да намерят нещо добро и в най-тежкия момент.

Защо е важно да сме духовно извисени? Защото тогава нашите високи вибрации привличат хубави неща в живота ни. Всичко се случва с лекота, виждаме повече положителната страна на света и живеем по-щастливо и пълноценно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest