sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Любовна съвместимост между Рак и Лъв

Любовна съвместимост между Рак и Лъв

Любовна съвместимост между Рак и Лъв

Ако погледнем в зодиака, зодия Рак и зодия Лъв са съседни зодии. Близостта им в зодиакалната карта определя тяхната добра съвместимост. Представителите на двата знака се разбират отлично помежду си. Те изграждат много крепки приятелски връзки, колегиално също си допадат много. Не са редки и любовните отношения между тях.

Когато представители на тези знаци се срещнат на полето на любовта, те имат шанс за стабилна връзка, макар не винаги да разбират мотивите на отсрещната страна. Напасването става заради близостта на знаците в календара.

Зодия Лъв като архетипна фигура олицетворява благородството, Зодия Рак е домошарят. Ако си партнират в любовните отношения, те ще напомнят историята на Пепеляшка от едноименната приказка. Раците са пленени от царствения Лъв, но с времето ориентираният към дома Рак ще спечели сърцето на своя идол с малките житейски радости, които неговата същност предлага - това са любовта, верността, семейните ценности.

Хепиендът е сигурен в повечето случаи, но трудностите по пътя няма да липсват.

Успешно приятелство и силна обич може да съществува между двете зодии заради разположението на небесните тела при тях и връзките, които те създават с влиянието, упражнявано върху всеки знак.

Съвместимост между Рак и Лъв

Управляващата планета при Лъва е Слънцето, то символизира Аз-а, както и мъжката енергия. Управител на Рака е Луната, а тя движи женската емоционалност и женствеността изобщо. Енергиите на мъжкото и женското начало се свързват по естествен начин и това определя успеха на връзката.

Баланс между двете зодии трябва да съществува и той е много важен за успеха на партньорството.

Знаем, че Лъвът принадлежи към огнените знаци, докато Ракът е воден знак. При срещата им се получава силно сексуално привличане, но Ракът може да повлияе на ведрата природа на Лъва, ако не внимава. Депресивните му състояния не се харесват на жизнената натура на Лъва и това може да бъде проблем, ако Ракът не прояви деликатност.

Практически всяка от зодиите може да предложи на другата всичко, от което тя се нуждае. Затова и любовната съвместимост между Рака и Лъва е толкова добра. Екстровертът и интровертът в тях могат да намерят баланса в отношенията си и да изградят стабилна и трайна връзка. Те проявяват удивителна сантименталност в отношенията помежду си и това е източникът на споделените мигове на щастие между тях. Като натура представителите и на двете зодии са отдадени един на друг, амбициозни са и имат възможностите да запазят любовта помежду си, въпреки трудностите, които могат да възникнат по пътя им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest