sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Ритуали със захар за късмет и благополучие

Ритуали със захар за късмет и благополучие

Ритуали със захар за късмет и благополучие
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Захарта е най-известният и широко използван подсладител. Намира приложение в много дейности на ежедневието, но една от най-необичайните е в магическите ритуали за привличане на късмет, щастие и благополучие.

Тази практика има своето начало в древни времена. На какво се дължи? Още с осъзнаването на факта, че захарта има кристален строеж, е възникнала идеята, че може да се използва като енергиен кристал, който може да натрупва информация и да я умножава. Тази способност може да се сравни с възможностите на флашката на компютъра.

Ритуалите със захар за привличане на късмет, благополучие и пари са прости за изпълнение, но изискват пълната вяра в тяхната сила, за да се получи желания ефект.

Ритуалът може да се направи навсякъде в дома - на балкона или до прозореца, а може и навън. Трябва само да се вземе в ръка малко количество захар и да се произнесе на глас фразата: нека животът ми да е сладък като тази захар! След трикратно произнасяне захарта се изсипва да бъде разнесена от вятъра.

Със захар може да се посипят ъглите в стаите и да се помолим за привличане на щастието в тях. Този ритуал със захар може да се прави всяка неделя.

С кристалното вещество може да се поръси и прага на дома с молба да влезе щастието през него. Ритуалът за благополучие се прави сутрин.

Ритуали със захар

При лошо настроение може да се добави захар в чая с молба щастието и бодростта да се върнат отново в живота ви. Тази проста практика има много тонизиращ ефект.

Захарта, която е използвана при ритуал за привличане на късмет и щастие, може да се носи завита в късче хартия в портмонето или в джобовете на дрехите.

За извършване на тези ритуали може да се ползва всеки ден от седмицата, но се препоръчва да се избягват дните на големите християнски празници, те са отредени само за празника.

Ритуали със захар се смята, че ще бъдат по-ефективни, ако се използва след като е престояла една нощ в платнена торбичка на лунна светлина.

Не е добре тези ритуали да се извършват във време на негативни настроения, а в почивните дни не са особено ефективни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest