Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Вълшебни билки за привличане на богатство

Вълшебни билки за привличане на богатство

Вълшебни билки за привличане на богатство
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Ако вярвате на вълшебства, можете да опитате да привлечете богатство и просперитет за себе си, бизнеса или за дома и семейството си. Има много ритуали, включващи различни билки, които хората използват с тази цел от древни времена. Нека разгледаме някои от билките за привличане на пари.

Ритуали с билки за привличане на богатство

Лайката е символ на чистота и късмет. С нейна помощ можете да привлечете успех в бизнеса и да подобрите личния си живот. За да запазите късмета си, пийте чай от лайка и измивайте ръцете си с него.

Един малък трик за активиране на паричната енергия, е да сложите в обувките си някои билки. Първо, фокусирайте намерението си върху факта, че искате положителни промени в живота си. След това поставете в обувките си билки, които привличат богатство - мента, канела, горчица (синап). Когато дълго време носите обувки с тези билки, привличате богатство в живота си.

Синапът привлича богатство

За да привлечете парични потоци, поставете в стаите в дома си или офиса с някои от следните билки: канела, карамфил, детелина, риган, босилек, магданоз, дафинови листа, енергийните кестени, жълъди. Те трябва да се изсушат и напълнят в платнени торбички, които се съхраняват наблизо до портфейл, касичка или сейф. Можете също 1-2 пъти седмично да ги опушвате с осветени лаврови листа.

Друг начин е да съберете синапено семе през есента и да го носите със себе си като талисман. Синапеното семе променя финансовата съдба и внася мощни парични потоци в живота ви. За привличане на пари също можете да носите щипка от различни зърна в портфейла си - те ще регулират финансовите потоци в печеливша посока. Можете за тази цел да сложите в портфейла и дафиново листо, листо от риган или щипка канела.

Нашите предци винаги са държали да има зърно в къщата - второто злато. Ако китайският символ на просперитет е оризът, то за славяните са пшеница, ръж и овес. В същото време пшеницата помага да се печелят много пари, а ръжта и овесът - за спестяване и увеличаване.

Елдата и царевицата също привличат щастието в парите. От тези зърнени култури през есента можете да направите древен славянски амулет – парцалена кукла. Тя трябва да бъде плътно натъпкана със зърно от нова реколта, а през пролетта посейте семената в земята. Заедно с техния растеж просперитетът ще пристигне в къщата.

Друг ритуал е свързан с използването на корен от хрян. За просперитет в дома, изсушете целия корен и го сложете в един от шкафовете в кухнята. Ако пък търсите нова по-добре платена работа или искате повишение на заплатата, можете да сложите няколко дафинови листа под матрака, на който спите.

Достигнатите върхове на богатство могат да бъдат фиксирани с копър - препоръчително е да го изсушите на връзки и да го закачите около къщата. А ако искате да спрете „крадците”, които могат да ви вземат богатството, поставете в къщата или офиса саксии с кактуси.

Отглеждайте билки в дома си за привличане на богатство

Ако искате да сте богати, отглеждайте "правилните" стайни растения в къщата си. Оказва се, че те са в състояние не само да пречистят въздуха, да го наситят с кислород и да зарадват със своята красота и аромат, но и да привлекат пари и успех на своите собственици.

Бамбук на щастието или Драцена сандериана

Бамбук и богатство в дома

Това растение също привлича с изключителната си непретенциозност: изисква минимална поддръжка. В замяна бамбукът ще даде на собственика пари, дълголетие, здраве и ще привлече финансов успех в живота му.

Мента

Ценителите на ароматния чай много я обичат. Оказва се обаче, че ментата може не само да действа успокояващо на човек, но и да му осигури късмет. За да работи със сигурност поличбата, трябва да поставите няколко монети до саксията с мента.

Красула

Красула за привличане на богатство

Позната е още като Дървото на живота или Дървото на парите. Има вярване, че колкото по-дълго растението е в къщата ви и колкото по-дебело е неговото стъбло, толкова по-значим е неговият „принос“ за просперитета на собственика. Но за да действа поличбата, преди да присадите растението в красива саксия, не забравяйте да сложите монета на дъното.

Азалия

Това растение може да има положителен ефект не само върху финансовото състояние на собственика, но и върху неговото физическо здраве. Дори няколко минути, прекарани до растението, могат значително да подобрят настроението ви и да върнат радостта от живота.

Лимоново дърво

Лимоновото дърво привлича пари

Според специалистите по ориенталска философия със сигурност ще донесе просперитет на къщата, където расте. Ако собственикът му осигури достойни грижи, редовно полива и избърсва листата с влажна кърпа, то ще се отблагодари с вкусни плодове и ще привлече богатство.

Киселец

За да забогатее бързо (печалби от лотария, наследство), можете да засеете киселец на нарастващата луна. Това растение - благодарение на бързия си растеж - е символ на същото бързо забогатяване. Изсипвайки семена върху почвата, трябва да изречете: Тъй както киселецът расте и се умножава, така моето парично богатство да расте и ще се умножава!

Вярвате или не във вълшебства, не рискувате нищо ако опитате, може пък да ви излезе късмета!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest