sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Как да разпознаем сродната си душа в любовта

Как да разпознаем сродната си душа в любовта

Как да разпознаем сродната си душа в любовта
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Да намериш сродната си душа в любовта е истински късмет. Благословени са тези, които успеят да я срещнат. На някои това не им е дадено и цял живот търсят безуспешно.

Или пък може би са я срещнали, но не са я разпознали? Всъщност сродната душа в любовта е трудно да бъде пропусната. Знаците, че вие сте две половинка на едно цяло, са много, но се разпознават предимно със сърцето.

Ето основните от тях. Научете се как да разпознаете сродната душа, която ще ви направи щастливи така, както никой друг.

Между вас непрекъснато протича енергия

Това е силно, непреодолимо, осезаемо чувство, което усещате и двамата. Когато сте заедно, повдигате планини и можете дори света да преобърнете, ако се наложи. Енергията помежду ви е толкова силна, че я чувстват дори хората около вас.

Усеща се като някакво плътно магнитно поле, което излъчва вашата двойка. Вие го чувствате като невероятно силно привличане, но не само на телесно ниво, но и на ментално. Енергията ви се усеща и в действията ви – когато работите в екип, всичко ви се получава перфектно и вървите успешно напред и нагоре.

Говорите в синхрон

Как да разпознаем сродната си душа в любовта

Едва ли ви се случва да казвате често с някого по едно и също време едно и също изречение. Но със сродната ви душа в любовта това е ежедневие. Непрекъснато казвате едни и същи неща с едни и същи думи. При това – абсолютно в един и същи момент. Мненията ви често се припокриват на сто процента.

Околните се изненадват – звучите така, сякаш сте се наговорили да казвате еднакви изречения. Но това изобщо не е предварително планирано, а напълно спонтанно. Дори мислите по същия идентичен начин.

Това е така, защото вибрирате на една и съща честота и е напълно нормално за сродните души в любовта. При някои се постига след време, а при други – още в самото начало на връзката. И винаги е сигнал, че човекът отсреща е вашата истинска половинка.

Никога не си омръзвате

Едни истински сродни души в любовта никога, ама наистина никога не си омръзват. Дори да изминат десетки години, те винаги имат нужда да са заедно и не изпитват влечение към други лица от срещуположния пол. Това безкрайно привличане се отнася за всички нива от вашето съществуване.

Физически продължавате да тръпнете от желание един към друг. Душите ви също копнеят да са заедно целодневно. И когато сте разделени, бързате да се съберете отново, вълнувайки се като на първа среща. Ето толкова силен е копнежът и привличането между две сродни души в любовта – безгранично.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest