sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Знаци, че сте родени под щастлива звезда

Знаци, че сте родени под щастлива звезда

Знаци, че сте родени под щастлива звезда
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Някои хора са истински каръци, но други са тотални късметлии. За тях хората казват – роден е под щастлива звезда.

Вероятно е и вие да сте от тези късметлии, но все още да не сте убедени в това. Ако през определен период от време печелите от тото, лотария или различни игри, и това ви е направило впечатление, навярно късметът ви дебне от всеки ъгъл.

Ето списък на някои категорични знаци за това, че сте родени под щастлива звезда.

Разминавате се на косъм с беди и нещастия

Случва ли ви се често да се разминете на косъм с някое нещастие, което е можело да се струпа на главата ви? Например – премествате се крачка встрани и на мястото, където сте или допреди малко, пада клон? Или – тръгвате си от плажа и там се разразява страхотна буря. Или отивате с колата на ремонт и се оказва, че сте го направили тъкмо навреме, защото нещо много важно току-що се е повредило. И купища други подобни случки. Това са категорични знаци, че Господ ви пази и вие всъщност сте родени под щастлива звезда.

Винаги ви върви в ключови моменти от живота

Късметът винаги е с вас и това си личи. За разлика от останалите, вие получавате най-добрата оферта за работа, пада ви се любимата ви тема по време на изпит, изгубвате портфейла си и го намирате веднага с всички пари и документи вътре... Но и не само в толкова важни периоди, а и в ежедневието.

Роден под щастлива звезда

Например - теглите билетче на опашката в банката и ви викат веднага, редите се на опашка за любимите понички и свършват точно след вашата покупка, печелите в Коледната томбола, намирате пет лева на улицата... И т.н. Примерите са безброй.

Огледайте се и сравнете това, което ви се случва, с живота на другите хора. Ако установите, че наистина винаги имате късмет, при това – откакто се помните, значи сте от родените под щастлива звезда хора.

Имате интуиция и тя не ви подвежда

Когато интуицията ви е силна и ви напътства правилно, значи щастливата ви звезда е налице. Съвсем спонтанно усещате какво трябва да направите в определени моменти и впоследствие разбирате, че това е било най-вярната ви постъпка.

И това не се случва единично, а най-редовно. Хората го наричат още и шесто чувство. То ви пази, закриля и помага. Сякаш ангели непрекъснато летят около вас и ви направляват по правилния път. Това чувство е толкова специфично, че няма как да се обърка. Ако усещате, че ви съпровожда през целия ви жизнен път – вие сте много специален човек, с щастлива звезда, която ви пази.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest