Майка в съня - всички тълкувания
Majka u snu - sva tumačenja
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Майка в съня - всички тълкувания

Майка в съня - всички тълкувания

Майка в съня - всички тълкувания

Тълкуването на сънищата с майка ви често зависи от това каква връзка имате с нея в действителност, какви са ви реалните отношения, какво чувствате един към друг.

Счита се, че една майка идва насън при някой, който е в трудна житейска ситуация, за да стане ясно, че не е сам и може да разчита на състрадание. Нейната поява ви подканва да слушате предчувствията си. Също така, майката може да бъде отражение на това, което се случва със спящия човек в действителност. Тя може да ви предвещава предстоящо признание и успех. Анализирайте нейното състояние, поведение и направете изводи за вашите дела.

Ако сте сънували майка си, тогава вероятно ще получите приятни и възхитителни действия от приятелите си. Или можете да участвате в нещо наистина вълнуващо и интересно. Това може да означава и щастлив и хармоничен брак за онези жени, които все още не са женени.

За жената появата на майка и насън често се свързва с приятни домакински задължения и семейно благополучие. За мъжа, въз основа на вида и поведението, това е решаващ период от живота, стремежа, постиженията.

Ако неженен мъж сънува майка си, вероятно той ще се влюби в жена, която няма да отвърне на чувствата му. Майка, която дава икона на неомъжената си дъщеря си насън, е знак за благословия, предвещаващ близък брак.

Майка на самотен човек, видяна насън да му дава подарък, предвещава да срещне много интересен човек от противоположния пол, с когото има голяма вероятност да създадете щастливо и силно семейство.

Ако сте сънували майка си такава, каквато е сега, тогава всичко в дома ви ще бъде стабилно, спокойно и благополучно, не се очакват промени. Майка, която внезапно остарява в съня ви, е предвестник на факта, че скоро ще трябва да поемете голяма отговорност.

Ако сте сънували майка си млада и красива е щастливо събитие, успешен брак (за жена). Майка в сватбена рокля, видяна насън, предвещава наближаването на период, в който вашият бизнес ще бъде особено успешен.

Ако женен човек сънува, че се е върнал у дома при майка си, то най-вероятно той се притеснява от проблеми, свързани с неразбирането в семейството. Подсъзнателно той се притеснява, че не може да бъде достатъчно силна опора за своята половинка. Ако сънувате, че майка ви ви е напуснала, това означава, че идва времето за вземане на независими решения.

Майка насън

Сънят, че майка ви, която живее отделно, присъства във вашия дом или посещава дома ви, е положителен знак, показващ, че е вероятно да се стремите към успех и ще получите благоприятни резултати от всяка дейност, проект или начинание, че в момента правите или планирате да започнете скоро. Ако сънувате, че посещавате майка си, която отдавна не сте виждали, значи скоро ще получите неприятни новини, които ще ви донесат много вътрешни преживявания.

Разговорът с майка ви вещае за добри новини за хора или неща, които ви интересуват изключително много. Да гледаш мама или да говориш с нея насън - някой ще ти разкрие истинските си намерения. Ако мама ви е говорила нежно или ви е утешавала насън, през труден период от живота ви определено ще имате подкрепа от различни хора. Ако сте се прегърнали и ви е погалила главата, значи ще имате период на мир и спокойствие. Дори някой да не се отнася добре с вас, това няма да повлияе на душевното ви състояние.

Ако майка ви е разстроена, това говори за липсата на доверие в себе си и начинанията си. Ако сте колебливи и не можете да вземете решение сами, опитайте да потърсите съвет от по-опитен човек. Имайте смелост и търпение, предизвикателствата пред вас ще бъдат дългосрочни. Много е важно да не губите себе си и да не се карате с другите, тогава ще бъде по-лесно да оцелеете в бедствието.

Сън, в който майка ви говори с вас назидателно, показва възможен провал или неблагоприятни обстоятелства за вас. Има възможност някой от вашите близки приятели или роднини да ви измами или предаде. Това може също да означава, че може да предприемете прибързани действия или да измислите грешен избор.

Кавга или бой с майка ви е символ на големи проблеми, семейни раздори, за които ще се упреквате. Може да означава и самота и депресия.

Сън, в който виждате, че се кълнете с нея, е зловещ знак за предстоящ неблагоприятен период. През този период можете да станете свидетели на произшествия или да станете участник в произшествие, за което ще носите пълна отговорност.

Да чуете насън как майка ви вика, означава, че сте изоставени от всички и сте избрали грешната посока в делата си. Викът на майка ви може да показва нейно заболяване или сериозни неприятности във вашия живот.

Ако видите бременна майка си насън, се тълкува като ревност, липса на майчина обич и любов. Ако майка ви е родила дете, означава богатство и просперитет, основни промени в живота. Ако кърми – изобилие, просперитет, положителни промени в живота.

Ако майка ви не пуши и никога не е пушила, но я сънувате, че пали цигара, сънят дава тревожна прогноза - неразбиране или отчуждение, възникнали между вас в действителност. Ако майка ви не пие, но я сънувате пияна, показва вашата слабост и безпомощност.

Ако сънувате, че майка ви е полудяла, означава недоразумения и конфликти. Лудостта на майката в съня е доказателство, че между вас в действителност цари пълно и катастрофално недоразумение. Тя не иска да приеме вашата гледна точка, а вие от своя страна не разбирате майка си.

Ако сънувате, че майка ви се подстригва, може тя да се разболее. Подстригването или загубата на коса насън е тревожен знак, който предвещава влошаване на здравето, слабост или загуба на живот.

Болната майка е символ на тъжни събития или новини. Може да предвещава сериозен разговор с любимия, който да сложи край на връзката ви.

Плачещата майка предвещава сериозни кавги. След като получите подобно предупреждение насън, имате шанс да избегнете скандали, да се поправите и да попречите на семейството ви да се разпадне. Внимавайте с думи и действия - рискувате да обидите значим човек и безнадеждно да развалите отношенията си с него. Може да означава и че ще ви връхлети заболяване.

Майка в съня

Чули сте майка си да пее приспивна песен? Третирайте това като предупреждение - вие сте потопени в собствените си дела и обръщате твърде малко внимание на семейството си, а то наистина се нуждае от вас. Не пропускайте момента, в противен случай ще бъде изключително трудно да поддържате топли и искрени отношения с близките си по-късно.

Ако вместо майка в съня се появи мащеха, тогава ви очаква период на тъга и разочарование. Причината за това е вашата арогантност и твърде много изисквания към другите, които просто не могат да бъдат изпълнени. Отървете се от излишните претенции и животът ще стане много по-лесен.

Ако сънувате майката на съпруг, гадже, любим или годеник да ви хвали - до добри новини, ще получите вземете подарък. Ако ви се кара - ще получите лоши новини, кавги, конфликти, липса на разбиране и охлаждане на отношенията в семейството или връзката.

Майката на бившия би могла да се появи в съня ви заради проява на копнеж и носталгия по миналото. Понякога такива сънища пророкуват среща с някога близки и скъпи хора в реалния живот.

Сън, в който разговаряте с починалата си майка, показва, че си прекарвате добре. Най-вероятно ще получите добри новини или някакви неочаквани, но добри новини. Което ще повлияе положително на бъдещия ви живот.

Сън, в който виждате мъртва живата си майка, означава, че се отправяте към трудни времена, които ще включват отнемащи време задачи и отнемащи време дейности или проекти, в които участвате. Може да означава, че ще страдате за собствените си деца.

Ако майка ви умира в ръцете ви, ще трябва да се изправите пред сериозно заболяване. Ако жената е на път да умре, ще се случи нещо тъжно и обезпокоително, ще имате тежък период в живота.

Ако сънувате Божията майка, ще получите благословия, вие сте висок духовен човек.

Преди да се опитате да тълкувате съня си според съновниците, опитайте се да анализирате вашите реални отношения с майка си. Може би имате неразрешен проблем или сте били много впечатлени от някое нейно действие, което е останало в съзнанието ви. Може би ви е тъжно за майка ви, която не сте виждали отдавна и е време да и се обадите или да я посетите.

Вижте още мъдростите на Майка Тереза и притча за майката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest