Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Защо Вселената не изпълнява желанията ти?

Защо Вселената не изпълнява желанията ти?

Защо Вселената не изпълнява желанията ти?
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Понякога толкова силно желаеш нещо и така се надяваш то да се случи, но все не се получава. Изглежда така, сякаш Вселената няма никакво намерение да удовлетвори желанията ти. Какви може да са причините за това? Отговорите може и да те изненадат.

На първо място – вероятно не искаш достатъчно силно това, за което уж мечтаеш. Звучи абсурдно, нали, но има логика. Може би пред света обявяваш на всеослушание желанието си, но вътрешно нямаш достатъчно смелост и сила да го заявиш достатъчно силно. Не си уверен в исканията си пред самия себе си и всъщност – не знаеш какво точно искаш.

Можеш да излъжеш другите, но Вселената никога не остава излъгана. Тя усеща истината, чувства истинския поток на енергията и знае, че не си наистина категоричен в желанията си. Затова ще те изчака да постигнеш необходимата вътрешна увереност. Ако искаш да я получиш – застани честно сам пред себе си и се запитай – наистина ли искам точно това. Откровеността със сигурност ще ти е от полза.

Втора вероятна причина – не си готов за това, което наистина желаеш. Може много и истински, а също – достатъчно силно и откровено да желаеш нещо, но ако Вселената е преценила, че не си готов да го получиш – просто няма да го получиш. И това е правилното решение.

Ако нещо дойде по-рано при теб, без да имаш готовността да го посрещнеш, много по-вероятно е да се провалиш и да пропилееш шансовете си. Вселената следва следната максима – когато си готов за нещо, то само идва при теб. Така че помисли – какво би могъл да направиш, за да се подготвиш психически и физически за пълноценното посрещане и оползотворяване на твоите сбъднати желания. По-добре е да вложиш усилията си в постигане на тази готовност, отколкото в разочарования от несбъдването на исканията ти.

Сбъдване на желания

На трето място стои една много важна причина, поради която Вселената не изпълнява желанията ти. И тя е, че исканото от теб нещо просто не е подходящо за теб. Това е много правилно заключение, което е само за твое добро. Дори да не го осъзнаваш точно в този момент и да смяташ, че това е изключително несправедливо, повярвай на Вселената – тя вижда много повече, отколкото може да види взорът и съзнанието само на един единствен човек.

След време вероятно ще се убедиш, че всъщност си бил облагодетелстван за това, че желанията ти не са се сбъднали. Вероятно ще осъзнаеш, че ако се бяха сбъднали, това е щяло да ти създаде проблеми или да промени живота ти съвсем в друга, неблагоприятна за теб посока.

С една дума – не мисли толкова много и с негативизъм за това защо Вселената не сбъдва това, за което си мечтаеш. По-скоро мисли за това, което сам можеш да направиш за собствената си еволюция. А когато си достатъчно мотивиран и готов, мечтите ти може би ще станат реалност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest