Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Любовна магия с петопръстник

Любовна магия с петопръстник

Любовна магия

Едва ли има човек, който да не си мечтае да срещне любовта и това чувство да бъде за цял живот. Това е напълно нормална потребност, но за съжаление невинаги е лесно да намерим нашата половинка. Така в един момент можем да се отчаяме и да решим да използваме силата на бялата магия, за да привлечем любовта и в нашия живот.

Любовна магия с петопръстник

Голяма част от хората си мисля, че реално магиите са начин за зомбиране, но това не е точно така. Има и бели магии, които са един вид ритуали за привличане на доброто в живота ни или на любовта в този случай. Те не вредят на никого, а просто ни помагат да хармонизираме нашата енергия, намирайки по този начин по-бързо нашата сродна душа.

Има и магии, които са насочени към привличането на любовта на конкретен човек, като е важно да разбираме, че винаги ще има последствия за нас от това. Все пак на кармично ниво, когато получаваме нещо ценно за нас, трябва и да дадем нещо толкова важно.

Бяла магия с петопръстник за привличане на любовта

Любовна магия с петопръстник

Едно от важните условия при всяка една магия, така и при тази е тя да се изпълнява на пълнолуние. Така вие един вид каните любовта в живота ви, увеличавайки шанса ви да срещнете сродната ви душа. Важно е също така да се подготвите предварително, а не да извършвате ритуала с петопръстник импровизирано. Любовта и взаимоотношенията са много важна част от живота на всеки човек, като затова е редно да подходите правилно и в този случай.

Какво ще ви е необходимо?

- 2 чаени лъжици сух петопръстник;

- 2 чаени лъжици черен чай;

- 3 листа от мента;

- 1 щипка розмарин, мащерка и кориандър;

- свежи листенца от 5 рози;

- 3 резенчета портокал;

- 3 щипки индийско орехче;

- 5 лимонови листа.

Сместа всички съставки, като ги варите на бавен огън, докато течността почти не се изпари. След това оставете отварата за 3-5 дни в дома ви, но нека да е на скрито място. Като мине това време, следва да напоите с нея 3 бели листчета, на които сте написали името на любимия ви човек или просто думата “любов”.

Петопръстник
Снимка: Илиана Първанова

След като те изсъхнат, отидете на някоя поляна близо до река и да ги изгорите, а след това разпръснете пепелта им, казвайки тези слова 3 пъти: Както водата ще приеме тази пепел, така и....... (името на човека или просто кажете думата любов) да ме приеме в сърцето си.

Също така можете да заровите пепелта до някое дърво, като в този случай казвате заклинанието 3 пъти така: Както земята ще приеме тази пепел, така и....... (името на човека или просто кажете думата любов) да ме приеме в сърцето си.

Важно е да разбирате, че това не може да се прави всеки ден и трябва да сте сигурни в желанието си, че искате да привлечете даден човек или любовта в живота си. При изговарянето на заклинанието винаги говорете бавно и почти безшумно, като за максимално силен ефект, е най-добре да си представите тази картинка в главата ви, тоест че желанието ви вече се е сбъднало.

И не на последно място, помнете, че е най-добре любовната магия с петопръстник да се прави в дните сряда, петък или събота, ако ще се прави на жена, или в понеделник, вторник или четвъртък, ако ще се прави на мъж.

Никога не се занимавайте с бяла магия в неделя, защото това се счита за огромен грях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest