Заседналите души

Кои са заседналите души
3D куб Ubik за деца и възрастни-18%
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Всички сме чували за така наречените заседнали души между двата свята, но какво точно са те и как реално се случват. Според легендите призраците винаги се връщат на важните за тях места приживе, където са се чувствали спокойни и щастливи, но и там, където може би са се случили трагични за живота им събития.

Кои са заседналите души

Според екстрасенсите по-голяма част от призраците не целят да навредят на хората, които се изпречват на пътя им, а напротив - често те искат да им помогнат и да ги предпазят от грешките в живота им.

И така, важно е да разбирате, че скоростта на преминаването на душата между света на живите и мъртвите е различна, тоест в голяма степен това зависи от земната карма и добрите дела, които сте вършили. Влияние оказва и самата душа на починалия, а именно колко бързо той може да се смири със смъртта си и как реално е загинал той, тоест естествено или неестествено.

Най-честите причини за това душите на починалите ни близки да заседнат между световете, е това, че банално ние живите не ги пускаме. Това се случва, когато постоянно плачем и тъжим за нашите родини, като така душата им не може да намери покой и те се намират като разкъсани между двата свята.

Също така е възможно душите да заседнат, ако те са имали недовършени дела на тази земя приживе, ако са били убити и не са намерени телата им или пък не са починали от неестествена смърт.

Общото правило тук е това, че сам по себе си мъртвият човек е доста лека структура, а именно тялото му не е обременено, а душата му е като въздушен балон.

Заседналите души

Така се получава, че различните течения или препятствията, които вече казахме, могат реално да пречат на този въздушен балон да премине границата между света на живите и мъртвите, като по този начин душата му се лута между тях.

Именно затова е толкова важно при погребението на починалия да се извърши опело и помен за починалия. Важно е и вие в душата си да го пуснете и да осъзнаете истината, че всеки живот неминуемо започва от раждането и завършва със смъртта и това е вечния кръговрат.

Ако знаете, че починалият ви близък е имал някакви недовършени дела приживе, тогава е добре да ги довършите вместо него, като така ще помогнете на душата му да премине между двата свята, да се освободи от оковите и да намери покой.

Като цяло това може да се възприема като буферна зона между двата свята, като така заседналите души са, нито живи, нито мъртви. Често те могат дори да се свързват с нас в съня си, за да ни подскажат и кажат това, давайки ни дори напътствия как да успокоим душата им, за да намери тя покой след смъртта. Ако вие сте ги сънували, тогава е добре да отидете на църква и да запалите една свещичка за тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest