sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Важни съвети от ясновидката Слава Севрюкова

Важни съвети от ясновидката Слава Севрюкова

Важни съвети от ясновидката Слава Севрюкова

Слава Севрюкова е истински феномен, който се равнява на ранга на известната в целия свят Ванга. Тя е ясновидка, която е дала множество съвети и предсказания през живота си, като също така предрича и редица катаклизми, които ще се случат в света. Съветва българите да се приберат в дома си до 2025 година, защото след тази дата няма да могат, дори ако искат.

10 важни съвети от ясновидката Слава Севрюкова

Съвет № 1

Ако сме в затруднено положение и се намираме на кръстопът, тогава винаги е важно да се вслушваме в уж случайните фрази на децата около нас. Именно в техните слова ще са скрити някои "случайни" реплики, които могат да ни насочат и да ни помогнат да намерим изход. Важно е обаче да успеете да ги анализирате и да ги разкодирате с вашето вътрешно усещане и интуиция.

Съвет № 2

Винаги искайте повече, но и се научете да давате, за да получите. Свободата е отговорност, която трябва да поемете, за да я получите. Глупостта може да плете лепкави мрежи, но само за слепите и невежите. Съдбата си знае работата и не държи зависимите на каишка, но и с мъдрост се рушат всички ограничения. Важно е да се научите да виждате доброто в живота ви, както и да успеете да го уловите и да му се усмихнете.

Съвет № 3

Слава Севрюкова

Ако животът ви поднася нещо с любов, то никога не го отказвайте. Научете се обаче и да отвръщате на тези дарове, като само така щастието ще е ваш верен приятел в живота.

Съвет № 4

Линиите на дясната ви ръка са знак за вашето настояще, а на лявата - на миналото. Научете се да ги разгадавате със знания или дори с интуицията ви, като по този начин ще разберете много повече за живота ви тук и сега, но и за миналите ви дела.

Съвет № 5

Най-големите изпитания и сложности в живота се случват именно пред тези хора, които имат най-големи възможности и сили, за да се справят с тях. Така вие калявате вашия ум и дух, за да постигнете още по-големи успехи в живота ви.

Съвет № 6

Според Слава Севрюкова именно сега се намираме в края на един важен и много значим за човечеството цикъл от нашето развитие, като сега сме и на прага на друг, който ще е не по-малко важен.

Съвет № 7

Чуйте и се научете да виждате доброто в сърцата и душите на хората, а не външната красота, която е само обвивка, криеща истински значимата същност на всеки от нас. Именно нашите качества ни правят истински човек, като няма нищо по-обаятелно и значимо на тази Земя.

Съвет № 8

Съвети на Слава Севрюкова

Колкото по-здраво един човек стъпи на земята, то толкова и по-смело ще се издигне към звезди, постигайки завидни успехи.

Съвет № 9

Щастието и нещастието вървят ръка за ръка, като именно мъдростта е крайната цел и на двете. Любовта и добротата ще осветяват пътя на всеки истински открит и честен човек на тая земя.

Съвет № 10

Първо ни свързва животът, а след това и отвъдното. И там обаче ще сме с душите, които са ни най-близки, като дори и те могат да мислят, а следователно и там съществуват.

Винаги е важно да сме добри и истински хора, които умеят да ценят и малките неща в живота си, а не само материалните ценности. Именно душата е най-ценното нещо на този свят, а добротата е най-ценният подарък, който можем да направим на нашите близки, съветва Слава Севрюкова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest