sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Луната в Рак - какво е важно за деня

Луната в Рак - какво е важно за деня

Луната в Рак - какво е важно за деня
Луксозна кутия за бижута и часовници-17%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
45.00 лв.
Виж ››

Луна в Рак - това е времето, когато вие възприемате всичко около себе си много сериозно и мислите, че светът се върти само около вашите желания. Смятате, че всеки е длъжен да се съобразява с вас и си мислите, че вие сте длъжни да получите от всички разбиране.

Интуицията ви е силно развита и понякога именно тя ви убеждава в това, че вие можете да контролирате всички свои действия. Не винаги обаче вашето предчувствия се сбъдва, като това важи и за емоциите ви. Смятате, че душевността ви се нуждае от защита от отровните стрели на съдбата. Имайки предвид всичко това, понякога се затваряте в себе си и започвате да медитирате, стараейки се да се успокоите душевно.

Заедно с това негативно влияние на Луната в Рак, тя има и позитивно. Тези дни са отличен шанс, за да подобрите отношенията си с вашите близки и роднини, както и да съхраните вашето духовно и материално наследство. Старайте се да развивате интуицията си, както и да приемате дори негативните реакции на околните.

Ако имате собствен бизнес, то за вас този ден ще бъде успешен, независимо от всички събития от последната година. Въпреки всичко това на моменти е възможно да сте под негативното влияние на Луната.

Старайте се да прекарвате повече време с вашето семейство, защото именно те са най-близките ви хора и могат да ви помогнат да се справите с трудностите.

Луна в Рак

Новолуние в Рак

Старайте се да насочите цялата си енергия в решаването на битовите проблеми, които са се натрупали в последното време. Именно сега е най-доброто време да се постараете да решите семейните въпроси.

Растяща Луна в Рак

Сега е времето, когато значително нараства интересът ви към противоположния пол. Мъжете в този период се стараят да разберат по-добре женската душевност, докато дамите, от своя страна, се опитват да разберат силния пол.

Пълнолуние в Рак

Старайте се да помагате повече на хората около себе си, проявявайки съчувствие. По този начин ще получите благодарност от съдбата и ще можете много по-лесно да постигнете целите си. Сега е моментът да възстановите енергията си, като чисто практичните задачи може да оставите за друг момент.

Намаляваща луна в Рак

Това е времето, когато се потапяте в мисли и спомени за миналото. Идеален момент за срещи с близки приятели, с които отдавна не сте се виждали.

Интересен факт е, че при Луната в Рак се оказва влияние върху пробуждането на психологическите дарове на съдбата. Това е времето, когато нашата интуиция е наистина изострена. Чудесен момент за самоанализ, който ще ви помогне за постигане на душевен мир и спокойствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest