sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Кои сънища предсказват скорошна сватба

Кои сънища предсказват скорошна сватба

Кои сънища предсказват скорошна сватба

Сънищата са един много интересен и загадъчен свят за тези, които гледат сериозно на посланията, които получават във времето, когато тялото и умът ни си почиват. Тогава виждаме образите, ситуациите и възможните случки, които подсъзнанието ни поднася.

Смята се, че докато спим, подсъзнанието работи и преосмисля натрупаните през деня впечатления. Има обаче много хора, които вярват, че точно в сънищата получаваме предупреждения и послания, на които е добре да се обърне внимание.

Тези, които вярват на сънища, е добре да помнят, че всеки сън е строго индивидуален и разчитането му зависи както от ситуацията, така и от индивидуалните особености на характера на човека и трябва да се подходи много внимателно при опити за тълкуване, за да се избегне излишно напрежение и психическо натоварване.

Все пак има изпитани символи, които се смятат за общовалидни и с тях можем да определим, че ни очаква някакво събитие, например сватба, ако ги сънуваме. Ето някои символни образи, които насочват към предстояща сватба, ако бъдем споходени в съня си от тези образи. За скорошна сватба предсказва сънят за:

Делфинът, заекът или лъвът

Различните животни символизират различни предстоящи събития. Белият заек, лъвът или делфинът са предвестник на скорошна промяна в семейното положение. Лъвът предвещава нова връзка, делфинът - щастлив брак, а белият заек е знак за предан партньор в живота.

Входната врата

Сънища за сватба

Вратата отваря път към някаква промяна. Каква по-голяма от скорошната женитба. Любовта е вече на прага и трябва само да позволим на щастието да влезе при нас.

Щъркеловото гнездо

Гнездото е символ на ново плодотворно начало. За неомъжените предвещава брак и деца. Същият символен смисъл има и щъркелът.

Шоколадовите бонбони

Сънища за скорошна сватба

Шоколадовото изкушение, което ни прави щастливи както в ежедневието, така и насън, е предсказание за любовна връзка и страст. Пастите, похапвани насън, обаче предупреждават за среща с коварен човек, който може да излъже надеждите и да попари чувствата ни.

Пръстените, гривните и герданите

Видени насън са намек, че скоро тези атрибути може да ни влязат в употреба и в реалния живот. Кръглите предмети, които ползваме като аксесоари са дискретно напомняне за смисъла им в брачните ритуали.

Красивите обувки

Тази любима на всяка жена част от визията символизира и нов етап в живота. Чистите, красиви и удобни обувки подсказват, че предстои щастлива семейна идилия, но тези, които убиват и са неудобни са намек за несполучлив брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати