Комичен хороскоп

Комичен хороскоп
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Овен

По-лесно е да го убиете веднага, отколкото да започнете да спорите с него. Защото е възможно да спорите с Овен само в един случай - ако той е глух, сляп, безглав, безрък и безкрак инвалид. Но и тогава има огромен шанс той все пак да ви покаже среден пръст. Ноооо, Овните са честни. Понякога те са толкова честни, че изпускат злъч: ще ви отговорят изключително честно, ако прическата не ви подхожда или роклята ви прави дебела. С това не можете да се борите, трябва да го приемете (или да ги убиете, както бе споменато по-горе). В домакинските задължения Овенът по правило е безполезен - той знае само как да генерира брилянтни идеи, но се опитва да не си изцапа ръцете по никакъв начин. Ако обаче Овенът разбере, че някой Стрелец мие подове по-добре от него, той ще легне да избърше пода с тялото си и няма да остави и прашинка, за да докаже, че е по-добър от Стрелеца. С Овен никога не е скучно - този знак има някакъв кармичен талант да ви вкарва винаги в приключения. Лесно и бързо знае как да печели пари, но мрази плячката си като горд и принципен тип, затова се опитва незабавно да се отърве от нея.

Телец

Телецът е прецакан и няма какво повече да кажем за този знак. Дори по-упорит от Овен, но не притежава такава феерична небрежност. Плюшкинът, който е в състояние с любов да съхранява всякакви ненужна боклуци в къщата си с векове, е много изненадан, когато види на купчина всички тези счупени транзисторни приемници, сачмени лагери, парцали, отпадъци от хартия и други боклуци. Той е постоянен в привързаностите си, включително към хора боклуци, поради което, уви, е нещастен в любовта. Подозрителен, ревнив, никога новатор, така че на пръв поглед може да изглежда като скучен задник. Но всъщност е таен перверзник. Недоверчив е към новите хора, но за стари приятели ще скъса последната бяла риза на гърдите си и последния косъм на дупето си. Алтруист е, въпреки че непрекъснато получава удари в лицето за това.

Близнаци

Близнаците са много готини, ако е само един, но уви, са поне двама. На Близнак обикновено завиждат всички, защото той е познавач, разбирач и играч, с други думи, на всяка тенджера похлупак и на всяка манджа мерудия. Но никой не осъзнава колко е трудно за Близнаците да оцелеят и да изберат в този огромен свят на възможности - винаги им се струва, че животът си минава, дори ако са до ушите си в кал и в събития. Обича да прави секс, яде и да получава нова информация - най-добре едновременно. За това той е известен като перверзник, въпреки че в действителност просто спестява време. Феноменално мързелив, той разгръща 90% от енергията си само по причина, накрая да ви прецака и да го оставите на мира. Сентиментален като селска курва, той вярва в романтиката, въпреки че постоянно я отрича и се зъби на тези, които говорят за това. В любовта той обикновено е нещастен (може би защото вярва в романтиката), защото само Овенът е в състояние да понесе идиотското забавление и весел идиотизъм, постоянно поддържани от Близнаците, а на Близнака идиотиите никога не му стигат.

Рак

Комичен хороскоп

Няма по-гаден знак в хороскопа от Рак. Ракът е подозрителен глупак, постоянно досаден с всичките си въпроси, повечето от които безсмислени и нелепи. Склонен е все да си представя края на света, да се страхува от собственото си отражение, да изпада в истерия и да прибягва до Дева Мария за утеха. Гадното копеле, на пустинен остров със сигурност ще умре от глад, защото физически не е в състояние да яде продукт, който не е увит в найлон, а виси, да речем, от палмово дърво. Той обича секса, но някак си без искра. Ако обаче иска, може да даде топлина, но след това ще се се посипе с пепел, защото, видиш ли, напразно се е старал и раздавал. Жените рак са тези, които просто гледат порно с надеждата, че в крайна сметка със сигурност ще се оженят. Те обичат да се шегуват дълго и мрачно по темата за собствените си рани и други житейски неуспехи, което плаши всички, с изключение на Телеца - те са още по-скучни по въпросите, касаещи тях самите. Верни са, не за друго, а защото се страхуват от хламидия и трихомониаза; склонни са към пиянство и философия.

Лъв

Егоист, разбира се, но вие прощавате егоизма на Лъва заради неговата свята и непобедима вяра в собствения му позор. Ласкай Лъва и така можеш и душата му да извадиш. Щедър е и не е глупак да се смее над себе си. Всички останали трябва да се въздържат от подигравки с Лъва, ако нямат желание да прекарат останалите часове на болезнено съществуване в реанимация с кол в дупето. Арогантен, но елегантен. Той е в състояние да стъпче всеки в главата, което понякога прави от чисто любопитство и детинско желание да види какво ще излезе. Майстор във всичко. На партньора си недвусмислено дава да разбере какво щастие му е дошло под формата на Лъв и изисква подходящо поведение. Впрочем, верен приятел, обича да дава скъпи и ценни подаръци, така че всеки да бъде обсебен от неговата неотразимост. Той обича да яде, да спи и да дърдори, поради което често е приятел с Близнаци. Обаче изпитва голяма непоносимост, ако сте Дева, Рак или Риби.

Дева

Комичен хороскоп

Девата е най-жестоката и нечовешка зодия на зодиака. Според международната статистика повечето от психопатичните маниаци са Деви. Тя е в състояние да ви се усмихне нежно и и след това да ви изкорми и върже за полилея. Една тайна - всички малки Деви планират да станат Черните Господари на Планетата и когато пораснат и разберат, че са се прецакали, те стават просто безсърдечни чудовища, които ни тровят с педантизма и любовта си към закона и реда. Съпругата Дева е лелята, която ви оправя леглото, когато станете да пикаете в три сутринта. Мъжът Дева е най-страшният учител по математика, който можете да си представите - той прецаква по график, защото всичко трябва да е в ред. Той не обяснява на никого причините за своите действия, а причината за това е отново мегаломанията му. Девата обаче може да отиде в другата крайност – изобщо да не ви отразява, всеки ден да се прави на жертва, което може много да ви огорчи. Като цяло обича да играе по нервите на близките си и да показва как „страда” публично, а обикновено вярва и сама в страданията си, поради което започва да боледува и да изсъхва. В бита е полезна, защото знае и може да приложи много и всякакви хитрости (научила ги е, докато е планирала да стане Черният господар). Като цяло можете да живеете с нея, ако сте пълен непукист и премахнете оръжията от дома си.

Везни

Накратко - естет на простотиите. Цялата седмица му е петъчно, като на Пикасо, Гоген и други подобни, твори свято изкуство и дори няма да си и помисли, че може да изхвърли боклука след себе си. Но не е до това. Целият му зрял живот минава в търсене на светъл идеал, така че не намира време да се научи как да готви или да пришива копчета. Той обича да се облича, докато зарязва всичко съществено около себе си, най-важното е да избере между седефени копчета или копринени шевове. Той, видите ли, не кръшка, може да има постоянен партньор и да обясни предателството си с факта, че винаги му е верен в душата си, а тялото е нещо тленно и маловажно. Като цяло той е вулгарен циник. Иначе гони душевно спокойствие, което по принцип е непостижимо за Везните, защото смотаната му природа винаги надвишава силно духовните му идеали. Както всички нерешителни идиоти, често страда от нервни заболявания като псориазис и гастрит. Завистлив, но не злобен. Той е склонен да си продаде и задника и прави това единствено от мазохистична любов към човечеството, а не с цел да получи нещо. Обикновено изглежда нежно и тъжно, събужда опасно желание да го погалите и да го вземете под крилото си, което в никакъв случай не бива да се прави. Защото мозъкът на Везните е в постоянен когнитивен дисонанс между реалността и желаното, защото е глупак.

Скорпион

Гаден терорист. Когато няма кой да прецака, започва да лъже себе си. Постоянно бликащ от всякакви заблуди, нарцистични до няма на къде, денем и нощем готов да се взира в отражението си в огледалото и да заявява със сладка усмивка, че определено няма по-красив на света. Истеричен е и дори не се колебае да парадира с това. В живота се интересува само от прецакване на другите и от себе си, и в крайна сметка - от хора, които се интересуват от него. Добродушен, ако не се опитате да заемете пари от него. Между другото, той обича парите почти толкова, колкото обича себе си и знае как да ги спечели. Потаен кретен, няма никаква сила да извлечеш информацията от Скорпиона, която той не иска да разкрива. Двуличникът непрекъснато се втурва между високите идеали и желанието да направи някаква гадост. В желанието и способността си да пробие стената с чело, той може да бъде сравняван само с Овен. Той често избира същите глупави цели, но не се отказва от принципите си. Стоически понася цялата помия, която постоянно му се случва, защото знае, че го заслужава. Като цяло той създава впечатление на плашещ, силен, стоик и страховит - но в сърцето си е истински роб.

Стрелец

Стрелецът е друг тип идиотска зодия. Личното мнение на Стрелец трябва да се превърне в най-голямата истина за всеки, който се е намерил наблизо. Той го изразява с желание, често и дори когато е силно посъветван да не го прави и като цяло заплашва да ви го навре в лицето. Той е искрено объркан, ако са му обидени заради това. Като цяло, идиотът е много щастлив в живота, което донякъде компенсира постоянната му липса на пари. Стрелецът, въпреки тенденцията към обвинителна словесна диария, обикновено има много приятели, които го хранят и топлят, него нещастника. И всичко това, защото той ловко знае как да се преструва на ощипан, особено когато устата му е заета с мръвка. Основният недостатък е, че той не може да млъкне, казвайки на всички цялата истина, заради което и често яде бой. Склонен е към всички форми на наркомания, както и към религиозен фанатизъм, което по същество е едно и също. Любезен до безкрай, но веднага ще ти го начука, ако реши.

Козирог

На пръв поглед – скучен глупак. Мотото на Козирога е: колкото и да е лошо днес, утре сигурно ще е още по-лошо. Опитва да си маскира мрачната физиономия, но все се издава. Щастието Козирог разбира само по един начин – да те прецака яко. Бездейният Козирог е мъртъв Козирог. Ако бъде лишен от възможността да работи, той все пак ще измисли куп странни занимания за себе си, защото Козирогът не може да постигне Дзен, без да прави нищо, а Козирогът, който не постига Дзен, е Рак. Отначало изглежда кротко и дори мило, но при първата удобна възможност ще ви наръга със своите рога. Със специално удоволствие ще направи това, ако сте Близнаци или Лъв - не може да понася тези знаци заради неподходящата им игривост. Лукав задник. Скъперник, но не винаги. Най-добре се чувства в прегръдка с чанта с пари. Обича да прави мръсно и не може да спре дори тогава, когато ситуацията се омазва, но го прави толкова умело, че да излезе сух от водата. Като цяло той не е интригант, въпреки че изглежда така. При избора на партньори, той се ръководи главно от здравия разум и ползата, следователно в семейния живот е щастлив като никой друг.

Водолей

Комичен хороскоп

Особеното му е, че всеки го харесва този подлец - като същинско ангелче е. По отношение на дърдоренето, достоен съперник е с Близнаците, могат да общуват разпалено дори в непозната компания. Водолеят притежава необясним чар, който привлича глупави ентусиазирани копнежи към него. Дори в живота на Водолея всичко да е наопаки, той успява да раздава съвети на другите. Той е потенциален голям престъпник и измамник, макар и само в мечтите си. Разказва за мрачното си минало, как нарушава закона напълно без угризения и дори с удоволствие. В същото време отлично разбира, за разлика от подобните му Близнаци, че действа неприемливо, но игнорира това. Външно изглежда като кръстоска между Лудия шапкар и Мерилин Монро.

Риби

Рибите са два вида: дяволите на ада, които са опозорени поради собствената си липса на принципи, и верните, наистина добри, с непоклатим морал, ангели. Нещо повече, на гадните Риби, като правило, се прощава всичко в живота, докато ангелоподобните Риби-мъченици дразнят хората с непостижимата си святост. Те могат да ви прецакат по гаден начин, а е трудно да хванеш риба в подлост или да я накараш да си признае. До последния момент ще гледате в нейните честни очи, пълни със сълзи и ще и вярвате. Бездушни гадняри, без морални принципи. Те обичат да драматизират дори когато изглежда, че няма нужда, за да заблудят хората. Но не можете да се обидите на Рибите, адските угризения на съвестта са нещо обичайно за тях, а понякога страдат много. Те са склонни да идеализират хората и след това да им се обиждат, че са излезли задници. Те могат без никаква причина да започнат да отмъщават на света около себе си и то доста гадно. Те са трогателни в илюзиите си и дори когато се окажат идиоти и гадове, вие все пак неволно им прощавате заради тяхната тотална неспособност да живеят в нашия материален свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest