Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Как изразяват любовта си различните зодии

Как изразяват любовта си различните зодии

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k246
Как изразяват любовта си различните зодии
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всеки от нас е различен и изразяваме чувствата си по различни начини. Що се отнася до любовта, нещата са по-сложни, защото партньорът има определено очакване от нас. Зодията може да показва как изразяваме любовта си. 

Ако искате да знаете как обичате, когато сте във връзка, или как вашият партньор ви обича, дори и да не се изразява така, както сте очаквали, продължете да четете.

Вижте най-точното описание на поведението на зодиакалните знаци в любовта. Ето как изразяват любовта си различните зодии.

Овен - Обсебването е техният начин да обичат

Родените под зодия Овен са много обсебващи и са склонни да задушат партньора си. Въпреки че обичат дългосрочните връзки и мечтаят за любовна история, фактът, че са толкова ревниви, ще им попречи да намерят подходящ човек. В началото на връзката обаче те са много влюбени и разкриват всичко, което изпитват.

Телец - Държат на свободата

Телците обичат най-много свободата и се нуждаят от нея дори когато са във връзка, независимо колко са влюбени. Тъй като са по-ориентирани към кариера и хобита, представителите на този знак искат да имат място да бъдат сами и да се отпуснат. Въпреки че е по-трудно да покориш Телец и времето е важно за него, той е верен партньор и харесва дългосрочни връзки.

Близнаци - Ще ви въвлекат в невероятна любовна история

Зодия Близнаци в любовта

Зодия Близнаци са изключително чувствителни и що се отнася до любовта, нищо друго няма значение. Ако имат партньор, с когото да прекарват цялото си време, те са доволни и се чувстват изпълнени. Рационалната любов за тях не съществува и затова те рискуват да се влюбят твърде бързо и да страдат заради това.

Рак - Показват рационална любов

Въпреки че са романтични и чувствителни, Раците са едновременно рационални. Те не се оставят да бъдат толкова лесно увлечени от чувства и се влюбват само в човека, когото смятат за достоен. След като връзката стане стабилна и те са убедени в любовта на партньора, ще бъдат решени да създадат семейство.

Лъв - Драматизъм и бурна любов

Тъй като се влюбват доста бързо и са страстни към любимия човек, в началото може да изглеждат като идеални партньори. Но след като ги опознаете по-добре, ще видите, че Лъвовете преиграват страшно. Те обичат да живеят във вълнуващи любовни истории с много възходи и падения. Ако не желаете да провеждате много дискусии, партньорът от зодия Лъв не е за вас.

Дева - Тайна и несподелена любов

Срамежливите Девите всъщност не показват своите чувства. Това може само да ги накара да загубят, защото пропускат много шансове за изграждане на красиви отношения. Фактът, че не говорят за техните чувства, е свързан с многото разочарования, които са преживели в миналото. Те се нуждаят от партньор, който да поеме инициативата.

Везни - Прибързани връзки

Обикновено представителите на зодия Везни се влюбват доста бързо, дори след няколко срещи. Това може да ги накара да имат краткотрайни връзки, защото по пътя си осъзнават, че не всички партньори са им по вкуса. Но ако намерят подходящ човек и който е внимателен към тях, те са готови да се посветят на тази връзка.

Скорпион - Страстта е тяхното любовно оръжие

Хората от зодия Скорпион са изключително страстни и са съвместими с партньори точно като тях. Ако сте срамежлив човек, който предпочита хармонията във връзката, разберете, че Скорпионът ще се отегчи бързо, защото му харесват предизвикателствата и връзките, изживени пълноценно.

Стрелец - Любов като в юношеството

Стрелците искат да чувстват, че са вечно млади и връзките им трябва да изглеждат така: да бъдат винаги в началото, когато в стомаха има пеперуди и времето минава бързо, когато са с човека, в когото са влюбени. Те ще покажат любовта си, като ви поканят на интересно събитие.

Козирог - Надежден партньор, дългосрочна връзка

Зодия Козирог изразява любовта си

Ако сте Козирог или вашият партньор е в този знак, трябва да знаете, че те са способни на дълбоки чувства. Те се влюбват, изненадват любимия с приятни жестове и са верни.

Водолей - Връзки, основани на искреност и уважение

Най-важните неща за Водолеите са искреността и уважението. Способни са да имат зрели и дългосрочни връзки, в които да се справят с всеки проблем с отворен ум. В същото време не се препоръчва да ги разстройвате прекалено много, защото колкото и да са въвлечени във връзката, те винаги могат да се откажат. Дори и все още да изпитват чувства към бившия си партньор.

Риба - Обичат красивите думи и жестове

Рибите са топли и тихи хора, които обичат да споделят времето с любимия човек. Те също така ще ви кажат колко много държат на вас и ще ви накарат да се чувствате много специални. Освен красиви комплименти ще ви подарят и романтични подаръци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest