Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Раздяла във високосна година

Раздяла във високосна година

Раздяла във високосна година

Всеки има различно отношение към високосната година. Някой смятат, че това е най-обикновена година, докато други се страхува от нея като проказа. Във връзка с тези страхове през годините са се появили много знаци и забрани, които са свързани с високосна година, като така дори ще е по-лесно да изброим, какво можете да правите през високосна година, отколкото - какво не може.

Раздяла във високосна година

Това е изключително опасно, като важи за разделите на партньорите с или без брак. Причината за това е, че се смята, че ако се разделите или разведете във високосна, тогава ще останете нещастни за цял живот. Това важи и за двете страни, като особено силно се отнася за партньора, който е бил инициатор.

Има случаи дори когато жена напуска мъжа си и създава ново семейство, но по неясни обстоятелства нейната нова половинка загива в някакъв нещастен случай.

Днес съществува вярване, че раздялата във високосна година е свързано с намесването на злите сили в отношенията на партньорите. Именно затова нашите баби никога не са се раздели именно във високосна година, като от там води своето начало това суеверие днес.

Раздяла във високосна

Астролозите също смятат, че високосната година не е най-доброто време за раздяла, особено ако имате брак и деца. Много по-добре е да не дърпате злите сили за опашката, а да си дадете например срок от една година, за да се опитате да изградите отношенията си наново, което може да спаси връзката ви или брака. Реално погледнато, винаги ще имате време, за да се разделите и нищо не ви пречи да си дадете последен шанс.

Ако въпреки старанието ви усетите, че обстановката в семейството ви се нагрява до краен предел и нещата отиват към развод или раздяла с половинката ви, а е високосна година, тогава е много по-добре да се опитате да издържите, за да избегнете големи неприятности и катастрофи в личния ви живот.

Можете дори да се опитате да поговорите с вашата половинка и да разкажете какви са вашите страхове и притеснения, а също така обяснете колко е важно това за вас. Опитайте се и да се изясните, каква е причината за скандалите, защо не се разбирате, какво провокира всичко това и може дори ще излезе, че има начин да запазите връзката си и да не се разделяте, особено ако е високосна година.

Във всеки един случай един честен и откровен разговор с половинката ви никога няма да е излишен и може да ви помогне да решите редица семейни проблеми.

Ако все пак раздялата във високосна не ви мърда, не се отчайвайте - бутането на токсична връзка е много по-нездравословно, отколкото раздялата, когато и да било.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest