Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Петър Дънов предсказал коронавируса

Петър Дънов предсказал коронавируса

Петър Дънов предсказал коронавируса

Историите свързани с великия лечител Петър Дънов са наистина огромно множество. Човек лесно може да остане с впечатлението, че за него не са съществували тайните и той винаги е знаел какво ще се случи с хората. Неговите предсказания са множество, като не един път човечеството е било изумено от точността им.

Дънов има и множество последователи, които почитат и се кланят пред мъдростта на великия лечител. Земният път на мъдреца приключи, но постоянно се появяват предсказанията на Дънов, които той е предрекъл преди време относно бъдещите събития на света.

През далечната 1995 година дори великата Ванга е казала на Робева думите: Нешке, ке ни гази короната, но с това не свършват пророчествата за този вирус. Самият Петър Дънов също е предсказал тази зараза и опасността, която тя крие за човечеството. Доктор Елиезер Астаров дълги години се е занимавал с изучаването на живота на Дънов и дори той споделя това, че учителят е предсказал пандемията от коронавирус.

Той е споделил, че ще дойде един ден, когато целият свят ще бъде застрашен от Жълтата змия и ще обиколи цялата планета със стоманени крила. Тя ще вземе много животи и жертви, носейки белега на смъртта след себе си. Единственото, което ще може да я спре, ще бъде земното злато, а след като Жълтата змия изчезне, ще дойде и страшната Трета война, която ще е последната за човечеството.

Коронавирус
Снимка: olgalionart /pixabay.com

Астаров е убеден, че именно този израз е символ на коронавируса днес, тъй като "жълта" е символ на "Китай", защото от там всичко започва, а "змия", тъй като води началото си от животните. Според него "стоманените крила" са символ на самолетите, тъй като именно така заразата се разпространява, когато хората пътуват и я пренасят на други континенти и държави.

"Земното злато" всъщност е начинът на лечителя да назове житото. Интересен факт е това, че Петър Дънов е успял много точно да отгатне кончината на много хора по целия свят, като според него единственото лекарство за заразата е дъвченето на сурови житни зърна.

За огромно съжаление, ако лечителят е прав, тогава бъдещето ни няма да е никак положително. Дънов предсказва, че заразата ще отмине, но след нея ще дойде най-страшното - кървавата Третата световна война.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest