Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Тъмна гора насън? Какво да очакваме?

Тъмна гора насън? Какво да очакваме?

Тъмна гора насън? Какво да очакваме?

Ако насън видите дърво в млада гора, това означава, че всичките ви планове и мечти ще се изпълнят.

Мъртвите дървета символизират тъгата и загубата.

Изкачването на дърво насън означава бързо повишение.

Срязването на дърво насън или изваждането му с корени означава, че вие ​​неумело губите силата и богатството си.

Да сънуваш гора, може да означава и промяна в бизнеса. Зелената гора обещава късмет, а ако преминавате край нея - вещае промени, които ще са в ущърб на вашите интереси.

Горският пожар обещава завършване на плановете, благополучие и дори, вероятно, просперитет.

Ако насън сте заети с рязането на дърва за огрев, това предвещава началото на борба за успех, която ще завърши блестящо за вас.

Ако насън се лутате в гъста гора, тогава ще се сблъскате с провали в общуването и семейни разногласия. Ако едновременно с това е студено или сте гладни, ви очаква неприятно пътуване.

Ако насън се възхищавате на величествените зелени корони на дърветата, значи получавате знак за бъдещ успех и слава.

Падналите листа, които шумолят под краката ви могат да ви предвещаят някаква загуба загуба.

Ако сънувате мъртва гора с изсъхнали дървета, очаквайте разочарования.

Разходка в гората насън предвещава романтични любовни отношения, запознаване с нови и интересни хора от противоположния пол; ако само отивате до гората - трудности в личния живот.

Да видиш насън очертанията на гора в далечината, е знак за предстояща тъга. Ако гората е заледена и снежна - това предвещава празни надежди и разочарования.

Тъмна гора насън?

Седенето или лежането в зелена гора е подобрение в личния живот; ако към момента на сънуване на подобен сън страдате от някакво заболяване - е знак за предстоящо възстановяване. Същото тълкуване следва да се приложи и ако насън лежите или седите в зелена градина или в парк.

Ако насън се разхождате в гора и сте жена - това ви предвещава влюбване, а ако сте мъж - романтична среща, но при разходка из гората - може да символизира и известни лични трудности; ако гората само се вижда в далечината - трябва да сте подготвени за предстояща тъга.

В други съновници и тълкувание на сънищата, появата на гора в съня предизвиква асоциация с различни преживявания. Гората се свързва с чувства на удоволствие, пространство, което си позволявате, за да ги изпитате, но и страх, както и с необходимостта да се премине през нея. Това са централни точки за интерпретация.

Ако всички събития на съня се случват в гората, това означава, че тя може да се разглежда като обикновена - спокойна и благоприятна като символ за вас, и обратното - сцена за разгръщащи се събития, които тепърва могат да променят нещо в живота ви. Такива сънища показват как спящият възприема средата си в действителност.

Ако трябва да се пресече гората, тогава помислете кой прави това в съня ви и с каква цел? За да спечелите нещо или за да избегнете нещо? Ако отидете в гората сами в търсене на специални способности, сила и мъдрост от отшелник, който живее там, тогава тя в този случай действа като място за изпитание и търсене.

Значение на гората в съня според Фройд

Ако трябва да се скриете в гората, може би това е опит да се измъкнете от натрапчивото влияние на бизнеса и последствията от технологичната революция. Вие очевидно имате нужда от актуализиране и придобиване на усещане за спокойствие.

Посещението в гората на хетеросексуална двойка трябва да се разглежда от гледна точка на психоанализата на Фройд. Гората е романтично място, в което се разкриват нашите желания и потенциали. Какви асоциации ви носи в този случай гората в реалния живот - почивка и спокойствие, страх от загуба, неограничен избор или откритие?

Чувствате ли, че животът оказва натиск върху вас толкова силно, че дори не сте в състояние да разгледате отделни дървета в една-единствена гора? За да си направите индивидуално тълкуване на един подобен сън, трябва да се замислите върху тези въпроси.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest