sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Украшения и бижута - тълкуване на сънищата

Украшения и бижута - тълкуване на сънищата

Украшения и бижута - тълкуване на сънищата

Смята се, че украшенията и бижутата в сънищата са символ на богатството и успеха. За да можете обаче изцяло да разтълкувате вашите сънища, е важно да помните подробностите - вид на метала, големи, цвят, вие ли ги носите и така нататък.

Украшения и бижута - тълкуване на сънищата

Ако носите насън красиви и стилни златни бижута, тогава това е знак, че ви очаква внезапно забогатяване, като например може да ви повишат в работата и да получавате по-добро възнаграждение за труда си. Именно това е металът на успешните хора, като затова често, ако ви очаква успех в кариерен план, можете да видите тези бижута и украшения в съня ви. Ако стискате златото и не го давате на никого, тогава това говори за това, че може би наяве понякога сте прекалено жадни дори към близките ви хора. Фалшивите златни украшения на сън са знак, че скоро ще разберете някоя важна новина в личен план.

Сънуването на бижута със скъпоценни камъни е символ, че в реалния живот ще ви се усмихне късметът и ще получите много изгодно предложение, което ще промени коренно живота ви към по-добро. И само ако успеете да хванете този късмет, но и да реагирате бързо в тази ситуация, ще можете да постигнете завидни успехи.

Ако пък насън носите сребърни украшения, тогава това е знак за здраве и дълголетие. В много от културите то се е ползвало като защита от злите сили и духове, затова и до ден днешен те се смятат за защита от злите хора и недоброжелатели.

Злато насън

Един от най-прекрасните сънища за жените е златният пръстен на лявата ръка, тъй като той е знак за това, че скоро ще се омъжите, и то за принца на вашите мечти. Ако пък носите пръстена на дясната, тогава това е символ на успеха, влиянието и авторитета.

Сънуването на колие обаче е лош знак, тъй като предсказва че наяве имате доста нерешени проблеми, с които дълго време няма да успеете да се справите. Ако бижутата са в кутия за украшения, тогава това свидетелства за ценностите и скритите желания на спящия човек.

Ако в нея се намират само комплекти (две обеци, два пръстена и така нататък), тогава това за вас няма нищо по-ценно и важно от създаването на семейство. В случай обаче, че мерите тези бижута, тогава скоро ще се омъжите много успешно за вашата истинска любов. Ако в кутията са само единични украшения, тогава към днешна дата за вас е по-важно кариерното развитие и личните амбиции.

Сънуването на това, че са ви откраднали някакви бижута, е знак, че наяве ви очакват много неприятности и появата на съперница. Само с помощта на мъдрост и търпение ще успеете да решите това и да се оградите от недоброжелателите в живота ви.

Ако пък сте мъж, тогава този сън е знак, че ще изпуснете много изгоден шанс да подобрите материалното си положение. Ако насън видите, че някои ви подарява бижута, то това е символ, че на живо ще подобрите финансовото си положение и съдбата ще ви зарадва с много подаръци.

Украшения и бижута - тълкуване на сънищата

Мъжете, които виждат този сън, ще могат наяве да решат проблемите си, а именно благодарение на много успешно запознанство с доста влиятелен човек. В случай обаче, че подаръкът се е оказал фалшив, тогава очаквайте неприятности наяве.

Учете се да тълкувате сънищата си, използвайки вашето вътрешно усещане и интуиция. Те могат много да ви помогнат да се окажете подготвени, както за лошите, така и за добрите събития в живота ви. Сънищата са огледало на нашата душа и вътрешни стремежи, но и отразяват нашата проекция за живота, който ни очаква в бъдеще.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest