sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Зодиите екстроверти

Зодиите екстроверти

одиите екстроверти
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Някои хора живеят за внимание, други предпочитат да си останат вкъщи с хубав филм или интересна книга. Дали човек е екстроверт или интроверт, до голяма степен зависи от зодията му.

Ето които са най-големите екстроверти сред зодиите:

1. Зодия Овен

Представителите на зодията Овен винаги са център на внимание, най-забавният или скандален член на компанията и най-големият смелчага в групата от приятели. Овните са силни и доминиращи личности, които просто процъфтяват, когато биват обсипвани с внимание и обожание. Дори интровертите обичат да са около тях, което си е показателно.

2. Зодия Лъв

Зодия Лъв е екстроверт

Бихте ли очаквали Лъвът да е нещо друго освен шумен екстроверт? Представителите на тази зодия са от типа хора, които се събуждат след пижаменото парти, на което са домакин, правят палачинки за всички, скачат в колата, за да идат на рафтинг, след което водят цялата компания на рожден ден изненада на някакъв стар, забравен приятел, който тъкмо се е върнал в града. Те обичат постоянно да се движат, да се веселят и да се смеят. Те не само се радват на живота - те са се вкопчили толкова здраво в него, че сигурно го боли.

3. Зодия Стрелец

Сред зодиите екстроверти са Стрелците - те са диви, свободолюбиви и забавни. Те са от типа хора, които просто ще захвърлят всичко, ще скочат в колана, ще вземат със себе си трима приятели и ще закарат всички до най-близкия град в съседния щат само и само, за да влезнат в местен бар и да срещнат нови хора. Те не могат да издържат да са сами, не защото не харесват компанията си, а защото съществува този огромен и колоритен свят, който просто ги умолява да бъде изследван. Това не означава, че няма интровертни Стрелци, такива има. Просто тези с екстровертен характер са толкова забавни и приятни, че съвсем можете да забравите за интровертите в тази зодия.

4. Зодия Близнаци

Зодия Близнаци има екстровертен характер

Близнаците са както интроверти, така и екстроверти, но какво друго можете да очаквате от едни Близнаци? Те обичат да купонясват - те са от типа хора, които ще се появят първи на едно парти и ще си тръгнат последни, след което няма да чуете и думичка от тях цяла седмица. Те винаги купонясват здраво, след което се оттеглят за дълъг период на възстановяване, докато не са готови да излязат и да се потопят в следващото приключение. Или може би те изобщо не са интроверти - може би просто имат наистина лош махмурлук.

5. Зодия Дева

Проблемът с класифицирането на Девите като интроверти или екстроверти е, че ти идват и в двете крайности. Мъжете Деви са по-склонни да бъдат интроверти - те често са първите, които си тръгват от купона, оставяйки жената Дева да се вихри на масата в синхрон с музиката, докато тълпата аплодира. Мъжете Деви са дълбоките мислители, докато жените Деви обичат забавлението.

6. Зодия Скорпион

Зодия Скорпион са екстроверти

Скорпионите също не могат да бъдат класифицирани категорично като екстроверти или интроверти - понякога страстни, жизнени и харизматични, те могат да бъдат първите, които се появяват на някакво социално събиране или могат да задръстят Instagram със снимки. Но когато тълпата започне да набъбва и всички започват да се бутат, Скорпионите пак са първите, които се спускат към вратите. Най-точно могат да бъдат определени като фойерверк - блестят ярко за кратко време, след което потъват в мрака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest