Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Ако сънувате, че гаджето ви изневерява...

Ако сънувате, че гаджето ви изневерява...

Ако сънувате, че гаджето ви изневерява

Сънищата, в които виждате вашата половинка, са много интересни. Според психолозите те разкриват вашето отношение към дадения човек, копнежите ви спрямо него и какво очаквате. Често те са въплъщение на съзнателни или несъзнателни страхове.

Ето и някои основни сценария и значение на сънищата за любимия човек:

Ако сънувате, че гаджето ви изневерява, това със сигурност не е така. Но такъв сън е проява на потиснато от вас сексуално желание. Вероятно желаете партньора си повече, отколкото всъщност му го показвате. Може би ви е страх да разкриете чувствата си или просто възпитанието не ви го позволява.

Сънят, в който партньорът ви ви изневерява, може да показва също, че нямате доверие на половинката си. Дали защото тя вече ви е разочаровала или по други причини, вие очаквате най-лошото от човека си себе си.

Изневяра насън

Ако сънувате сватба с гаджето си, това може да разкрива вашето силно желание да създадете семейство и да получите по-голяма стабилност. Но от друга страна, подобно съновидение има и отрицателно значение. Ако сънувате булката или младоженеца, това е лош знак, който предупреждава за сериозно заболяване или сериозен инцидент. В някои съновници булката насън носи лош късмет или дори смърт.

Ако сънувате, че вашето гадже умира, не трябва да се плашите. Защото всъщност това означава, че някакви проблеми на вашата половинка остават в миналото. Един вид те са умрели. Така че сънят е по-скоро с положително значение. След такова съновидение предстои нов етап във връзката, може би годеж. Този сън може да символизира и вашето огромно желание за някаква промяна. Трябва да сте по-открити с половинката си и да споделяте точните си желания. Понякога намеци не са достатъчни.

Ако сънувате, че се карате с любими си човек и страдате, това може да се разглежда като проява на вътрешен страх и нужда от подобряване на комуникацията между вас.

Ако сънувате секс с гаджето си, значи, че имате нужда от повече интимни ласки. Може би се чувствате незадоволени, но ви е срам да си го признаете.

Скандал

Ако сънувате, че имате друг партньор от този в реалния живот, това е знак, че искате повече от настоящата връзка. Сегашната ви половинка не е това, за което всъщност мечтаете.

А ако сънувате бившия си приятел, това е знак, че настоящите отношения не ви радват. По всичко личи, че все още мислите за предишната си връзка. Дори и в мислите си не сте се освободили напълно от нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest