Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво значи, ако сънувате коприва

Какво значи, ако сънувате коприва

Какво значи, ако сънувате коприва

Всеки човек сънува, но далеч невинаги се замисляме, какво могат да ни кажат нашите сънища. Ако обаче обърнете внимание на сюжета, който сте сънували, тогава можете да разберете много различни неща за вашето близко бъдеще.

Какво означава, ако сънувате коприва?

Сама по себе си копривата насън има нееднозначно тълкуване. От една страна, то символизира силата на природата, бързия ръст и положителната енергия, но от друга - крие в себе си много опасности. Всеки поне веднъж се е парел с коприва в живота си, затова е важно да вземете предвид и вашето лично отношение към това растение - страхувате ли се или сте безразлични.

От друга страна, копривата има лечебни свойства и може да ви помогне да се справите с доста здравословни проблеми. В някои народи копривата е символ, който гони нечистите сили. Именно затова се смята, че ако я сънувате, това може да се възприема и като талисман, който ви пази от беди.

Във всеки един случай е важно и как точно сънувате копривата, като изхождайки от това, може да се направи и конкретна интерпретация на вашия сън.

Ако се опарите на коприва

Коприва насън

Ако сънувате, че се разхождате в поляна от коприва и се опарите, то това значи че наяве ви очакват много трудности. Не бива обаче да се отчайвате, тъй като с желание от ваша страна ще можете да преминете тази черна линия в живота ви и много скоро всичко ще се нареди.

Ако насън се опарите на коприва и имате мехури след това, значи имате недоброжелатели в живота, които искат да ви навредят. Фокусирайте се върху целите си и бъдете внимателни с хората около вас, които могат да ви наранят.

Събирате коприва

Младите жени могат да сънуват подобен сън, ако наяве се очаква да получат предложение за брак едновременно от двама мъже. Този сън е знак, че именно чувствата трябва да играят решаваща роля при избор ви на партньор за живота.

Ако пък мъж сънува, че къса коприва и после я суши, то това значи че наяве ще успеете да постигнете дългоочакваните си цели. Трябва обаче да имате ясна представа, какво искате и как можете да го постигнете.

Късате коприва, но не се парите

Подобен сън свидетелства за това, че имате голяма вътрешна сила и умение да защитите себе си във всяка една ситуация. Тези качества ще ви помогнат да се справите с малките неприятности, които ви очакват скоро в личен план.

Ако видите как копривата цъфти и усетите нейния аромат

Значение на копривата в съня

Този сън може да се трактува като това, че скоро ви очакват неприятности и кавги с децата ви. Бъдете готови за подобни неприятности, но не се тревожете, защото много скоро хармонията ще се върне в семейството ви.

Ако гледате в дома си коприва

Този сън с коприва вещае, че в реалния живот ще можете да се справите с неприятностите и ще избегнете са сблъскате със злото.

За никого не е тайна, че 1/3 от живота си ние прекарваме в сън. Психолозите отдавна са стигнали до извода, че това не са просто цветни картинки, а работата на нашето подсъзнание, което с всички сили се старае да ни помогне и да ни предупреди, ако ни очакват някакви проблеми и трудности или пък щастие и просперитет.

Ако се отнесете сериозно и внимателно, анализирайки вашите сънища, тогава с тяхна помощ ще можете да разберете и да решите много вътрешни проблеми, да намерите отговор на търсените от вас въпроси и да избегнете проблемите в живота ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest