sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Какво се опитват да ти кажат сънищата ти?

Какво се опитват да ти кажат сънищата ти?

Какво се опитват да ти кажат сънищата ти?

Всички ние сънуваме. Дори и да не си спомняме какво точно се е случило в ума ни, докато спим. И въпреки че много от нас си спомням доста ясно какво точно са видели насън, малцина могат да разгадаят истинското значение на своите съновидения.

Но какво се опитват да ни кажат сънищата ни? Понякога те са свързани с наши преживявания през деня, а друг път с чисто физиологични нужди. Продължете да четете, за да узнаете значението на няколко разпространени сънища.

1. Търсите някого

Когато търсим друг човек в съня си, но така и не успяваме да го намерим, означава, че нещо ни липсва. Това може да е определен човек, място, начин на живот. Макар и подсъзнателно, се опитваме да се доберем до него.

2. Извънземно

Извънземно в съня

Ако видите в съня си извънземно или друго причудливо създание, това означава, че се плашите да излезете от зоната си на комфорт и от нещо ново, което ви предстои.

3. Захващате се здраво

Този сън показва, че се привързвате твърде много към определена ситуация в будния си живот и ви казва да се отпуснете.

4. Изгубени сте

Изгубен насън

Чувствате се изгубени или все не можете да стигнете до мястото, към което сте се запътили. Друг често срещан сюжет в съня, който подсказва, че не вярвате в собствените си възможности. Имате нужда от повече самоувереност, а може би и от външна подкрепа.

5. Губите част от тялото си

В съня си сте без глава, с друг цвят на косата, с липсващ крайник или пък с друго лице – това са все знаци в съновидение, които подсказват за загуба на идентичност.

6. Собствената си смърт

Ако сънувате, че умирате или просто виждате собственото си погребение, не се плашете. Това значи, че нещо старо и непотребно ще си отиде, за да освободи път на новото и по-важното в живота ви.

7. Тоалетна

Изкачване на планини в съня

Ако сънувате тоалетна, баня, течаща вода, това в повечето случаи се дължи на вашите физически позиви за уриниране. Ако често имате такива сънища, избягвайте да пиете течности вечер, за да не смущавате съня и почивката си.

8. Изкачване

Изкачванията по планини в съня са знак, че ви предстоят трудности. Но това са от онези предизвикателства, които ще в научат на много и ще ви донесат успехи. Не се страхувайте от възможността да предприемете нови пътувания – макар и трудни, те ще ви донесат награди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest