sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Козирог за 2020

Годишен хороскоп за Козирог за 2020

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
147
Годишен хороскоп за Козирог за 2020

През 2020 Сатурн, който е движещата планета за Козирога, ще бъде на 12 позиция в зодиака ви. Това е ясен знак, че за съжаление финансовите проблеми, които сте имали в края на старата година, ще продължат и в началото на новата.

Нещата изглеждат още по-сложни поради факта, че пет знака стоят във вашия хороскоп. Но това може да се окаже плюс за Козирозите, които имат собствен бизнес – те ще получат шанс да разширят дейността си, дори отвъд пределите на страната.

Имайте предвид също така, че в началото на 2020 Раху ще бъде в Шестия ви дом, което може да ви донесе здравни проблеми като болки в гърба, кръста и ставите.

За щастие, първата фаза на движение на Сатурн ще завърши по време на вашия зодиакален знак и това ще ви донесе известно облекчение. Също така ще създаде добри условия за развитие в служебен и в личен план.

Марс ще бъде в 11-ия ви дом, което ще ви даде сили да се борите с проблемите, които са вътре и извън вас.

Лунният възел Кету ще промени зодиака, а това ще ви вдъхне повече увереност в самите вас. Много е важно обаче да планирате времето си, за да се възползвате най-рационално от него. И това важи за цялата година на Козирозите.

В края на март Юпитер ще влезе във вашия знак, но Сатурн също ще бъде в него, така че щастието ще ви се усмихне с пълна сила в този период. Това е време, в което ако работите усилено, ще успеете да подобрите както здравето и физическата си сила, така и вашия авторитет и богатство.

На 14 май Юпитер ще стане ретрограден и не е изключено да предизвика някои трудности на работното ви място. За сметка на това в други области ще бележите успехи. Няколко дни преди Юпитер, Сатурн също ще влезе в ретроградна фаза на вашия зодиак – това ще стане на 11 май. Чака ви време, в което много трябва да внимавате да не си създадете нови врагове, както и да не загубите работно темпо и интерес към кариерата. Има опасност репутацията ви да пострада сериозно.

Годишен хороскоп за Козирог за 2020

В края на юни ще успеете да се справите с някаква работа, която е била закучила дълго време. Нещата ще се отприщят и финансово, така, че може да придобиете нов имот или кола. Това ще се случи след като Юпитер влезе в 12 дом на вашата зодия.

На 13 септември той ще стане прогресивен, което ще ви подтикне към високи цели и нови мечти, както и ще ви вдъхне самоувереност. В края на месеца Сатурн също влиза в прогресивна фаза и най-накрая ще получите големи шансове да изкарате повече пари, при това сравнително лесно.

На 20 ноември Юпитер влиза в Козирог, което ще бъде отбелязано с огромна енергия към вас и ще ви донесе кариерен тласък. Онези, които търсят нова работа пък, ще я открият.

2020-та в хороскопа за зодия Козирог ще бъде успешна за студентите от тази зодия, на които им предстои да се дипломират. Те ще завършат много успешно образованието си и ще получат големи шансове за реализация.

Годината също така ще донесе добри новини за семействата, които планират наследници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest