sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Лъв за 2020

Годишен хороскоп за Лъв за 2020

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
147
Годишен хороскоп за Лъв за 2020

Лъвът е царят на зодиака, а 2020 ще затвърди повече от всякога неговата чест, престиж и авторитет.

През тази година Слънцето се намира в Петия дом на вашата рождена карта и това създава много благоприятни обстоятелства около вас. През 2020 ви очакват големи кариерни постижения, за които ще ви подкрепи както ваш колега, така и човека до вас.

За Лъвовете, които не са в брачен съюз, звездите вещаят големи шансове за сватба. А за онези, които са, годината ще донесе много щастливи и романтични мигове.

Благодарение на Марс – повелителя на късмета, който е в Четвъртия дом, ще се създадат много благоприятни условия за инвестиция в недвижимо имущество. Така че не се учудвайте, ако през новата година се сдобиете и с нов дом.

Венера може да ви изправи пред трудности, когато се наложи да се фокусирате върху целите, които искате да постигнете, защото ще се намира в Шестия дом. Но също така може да ви подтикне да извадите най-доброто, на което сте способни в работата си, за да успеете.

Звездите също така вещаят, че през 2020-та зодия Лъв ги чакат доста интересни пътешествия. Лъвовете, които се опитват да имат деца, ще получат така чаканата вест.

А учениците и студентите, които поставят образованието си като приоритет, ще имат много успехи. Когато Сатурн влезе в ретрограден стадии, това може да ви донесе проблеми. Но също така ще ви въоръжи с нови сили да водите битки и да постигате победи. Важно е обаче да избягвате стреса, защото това може да се отрази на отношенията с половинката ви.

На 24 януари Сатурн ще влезе в Шестия дом на вашия зодиак и това може да съвпадне с появата на нови врагове в живота ви. Също така е възможно да имате здравни проблеми. На 30 януари Юпитер ще премести Козирог на шесто място във вашия зодиак и това ще ви даде шансове да печелите различни състезания или съревнования в работата. Юпитер и Сатурн също така създават благоприятни условия за постигане на успехи, така че бъдете внимателни да не ги пропуснете.

На 11 май е денят, в който трябва да проявите голямо спокойствие и търпеливост. Като цяло през 2020 е добре да планирате времето си предварително и много внимателно, иначе рискувате ангажиментите ви да го запълнят изцяло.

На 14 май Юпитер ще се превърне в ретрограден в Козирог и това ще увеличи шансовете ви за успехи на всички житейски полета. На 30 юни Юпитер, все още в ретроградно състояние, ще премине в Стрелец. Това движение ще насърчи способността на зодия Лъв да планира, така че моментът е подходящ да си поставите целите за бъдещето. На 13 септември Юпитер ще стане прогресивен и това ще ви помогне да откриете начин за реализацията на много от тях.

След прогресията на Сатурн всички проблеми ще започнат постепенно да намаляват. Сатурн ще се върне в първоначалното си състояние на 29 септември, което ще донесе облекчение на работното ви място, здравето и ще намали психическия стрес.

Тази година лунният възел Раху също променя зодиакалния знак. На 23 септември смяната на Раху се случва в Телец, което ще окаже влияние върху работния ви дом. Възелът ще работи изключително добре за вас и ще ви помогне да реализирате успехите, които по-старшите в службата чакат от вас.

Другият лунен възел - Кету, ще влезе в четвъртия дом, който се асоциира с майката, така че редовно проверявайте здравето на родителите си, особено на майка ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest