Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Да видиш прилеп вкъщи - значение и символика

Да видиш прилеп вкъщи - значение и символика

MarinellaMarinella
Новак
199
Какво значи да видиш прилеп у дома
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Винаги се е смятало, че животните са най-добрите вестоносци на чисто духовно ниво. Те могат да разбират доста повече неща от нас. Затова никога не бива да игнорираме начина, по който точно определено животно се появява пред нас.

Трябва да проявим внимание и да се опитаме да разчетем съобщението. Даже съвсем дребните животни могат да бъдат много могъщи вестители на Вселената. Такива са мишките, пеперудите, та дори и прилепите. Символиката на прилепа е още от Древността и е изключително негативна.

Повечето от митовете и легендите за тях са обвити в мистерия. Тези създания озадачават хората от незапомнени времена. Мнозина вярват, че прилепите са символ на нещо зло и демонично. Но според китайците символизират дълъг и щастлив живот.

Няма съмнение, че прилепите са могъщи символи. Важно е да се знае също, че в миналото прилепите са били използвани и в човешката медицина в помощ на редица заболявания.

В християнството вярванията са, ако прилеп се появи в къщата ви, това означава, че дяволът идва за вас. Според други поверия прилепът идва при вас, ако сте сключили сделка с дявола. Може да означава още, че много скоро ви предстоят някои важни промени - в професионалния, в личния живот, в заобикалящата ви среда.

Ако видите прилеп в дома си, трябва да се подготвите за тези промени и да ги приемете с оптимизъм. Най-вероятно има нещо в живота ви, което е време да навлезе в нов етап и прилепът е там, за да ви покаже това. Ако забележите странни неща да се случват в дома ви, а видите и прилеп, не бива да игнорирате ситуацията, а трябва да се опитате да разчетете посланието.

Символиката на прилепа зависи и от това какво точно прави животното в къщата ви. Ако просто си почива, може би е време да обърнете по-сериозно внимание на здравето си. Ако лети, това е знак че сте закриляни от по-висши сили и не трябва да се притеснявате.

Прилеп

Прилепът може да е символ и на собствената ви вяра и желанието да помагате на другите. Посочва също, че усилията и търпението ви скоро ще бъдат възнаградени. Има много начини за тълкуване на съобщенията, за които се смята, че това създание носи от духовния свят. Вгледайте се внимателно в знаците за да разчетете посланието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest