Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Не взимайте никога пари назаем във вторник!

Не взимайте никога пари назаем във вторник!

Не взимайте никога пари назаем във вторник

От гледна точка на астрологията вторник е особен ден. Хората, които са родени тогава, постигат целите в живота си много по-лесно и като цяло са много успешни.

Те са целеустремени, храбри и са много добри ръководители. С вторника са свързани много традиции и поверия. Нашите предци са наблюдавали десетилетия за живота, за да могат да предат опита си на нас.

Суеверия, които са свързани с вторник

За да управлявате живота си и да го правите само по-добър, трябва да знаете някои правила, а именно:

* Подходящ ден е за запознанство с нови хора или дата на сватбата ви, а също така и за началото на нова бурна връзка;

* Можете смело да започвате нови дела. Те със сигурност ще ви донесат добри печалби;

* Не подстригвайте косата си и не режете ноктите;

* Не правете големи покупки;

* Ако ще пазарувате нещо малко, тогава трябва да плащате само с налични, а не с банкова карта;

* Не бива да вземате или да давате пари назаем, а също така не бива да връщате пари във вторник.

Защо не трябва да давате пари назаем във вторник?

Според астрологията вторник е деня на планетата Марс. Тя е символ на съперничеството и враждата. Именно затова не бива да вземате или да давате пари назаем в този ден. В противен случай ще се скарате с човек, на който сте дали или от който сте взели пари. Това е особено важно за роднините и близките приятели.

В този ден парите имат особена енергия, която не позволява никакви операции с тях. Дори не се препоръчва да разменяте голяма сума в банката с друга валута. Ако ви се налага да купите нещо, тогава винаги давайте сумата точно, тоест за да не ви връщат ресто.

Пари назаем във вторник

Не бива да вземате парите от ръце в този ден, дори ако те са вашите собствени. Например, ако във фирмата ви дават заплата във вторник, тогава помолете някои ваш близък колега да вземе заплата ви и да я сложи на масата ви, от където да вземете парите. Подобен начин ще ви помогне да избегнете последващите трудности, тъй като все пак вие не взимате парите от ръцете на някой друг.

Ако правилно се обръщате с парите, тогава те ще ви донесат само късмет. Никога не бива да подценявате паричната енергия и нейната сила, както и нейното влияние върху живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest