sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Близнаци за 2020

Годишен хороскоп за Близнаци за 2020

Годишен хороскоп за Близнаци за 2020

През 2020 Белият Метален Плъх ще поднесе на любознателните и находчиви Близнаци куп изненади и трябва да се отбележи, че не всички ще бъдат приятни. Поради склонността на зодия Близнаци да прави от мухата слон животът ще му се стори ужасно несправедлив, но когато се успокои, той ще разбере, че в действителност от всяка една ситуация може да извлече някаква полза.

През 2020 година зодия Близнаци на всяка крачка ще ги дебнат неочаквани събития, следователно не можете да се надявате, че всичко ще върви, както сте го замислили. Винаги имайте резервен план и не бъдете твърде строги към околните. Те не са длъжни винаги да оправдават вашите очаквания.

Особено внимателни бъдете през пролетта. През това време на годината не предприемайте дълги пътешествия и внимавайте в общуването си с хората. Вземете пример от Плъха – бъдете хитри, защото излишната прямота ще ви докара неприятности. Научете се да избягвате конфликтните ситуации и така лесно ще постигнете това, което искате.

Втората половина на годината ще ви донесе повече радост. На пътя ви ще има по-малко препятствия. Именно през есента на 2020 година хороскопът съветва Близнаците да започнат да се занимават с нещо съвършено ново. Намерете си ново хоби, започнете през всички почивни дни да излизате със семейството си сред природата и следвайте тази нова традиция. Излезте от зоната си на комфорт и това ще ви направи много щастливи.

Есента е идеално време за реализиране на стари планове, които дълго време сте отлагали. Звездите смятат, че есенните месеци са времето, в което ще имате късмет и благосъстояние. Белият Плъх ще бъде изцяло на страната на Близнаците и никой няма да им попречи да постигнат целите си. Ако намерите смелост да преодолеете собствените си страхове, тогава до края на 2020 година ще берете плодовете на вашия труд.

Ще се касае до здравето на Близнака през 2020, хороскопът дава положителни прогнози. Вашият енергиен заряд ще бъде много висок, за да можете без страх за своето здравословно състояние да преминете през всички изпитания, които ви е предвидил Белият Метален Плъх.

Годишен хороскоп за Близнаци за 2020

Може да усещате лека слабост в края на пролетта, но тя е свързана по-скоро с липсата на витамини и умора. В Близнака може да се появи мигрена, но е достатъчно да се отдели за няколко дни от проблемите и той отново ще бъде на себе си. През останалите месеци ще се чувствате отлично, но това не означава, че ви се позволява да се храните с каквото ви попадне, да злоупотребявате с алкохола или нощните излизания.

Ако много ви се иска да купите нещо, било то за себе си или за дома, то по-добре направете това през есента. Парите, които ще дойдат през септември и ноември, ще бъдат изцяло ваши, затова смело ги похарчете. Втората половина на годината е благоприятна за повишение в работата и търсене на допълнителни доходи, а на Близнаците бизнесмени тя ще позволи значително да увеличат приходите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest