sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Дева за 2020

Годишен хороскоп за Дева за 2020

Годишен хороскоп за Дева за 2020

Според китайския календар 2020 година се провъзгласява за година на Белия Метален Плъх. Бързо, проницателно и предпазливо зверче. Практичната и внимателна зодия Дева определено ще получи уважение от господаря на годината и ще се възползва от неговата подкрепа, но 2020 година е подготвила немалко изпитания за Девата.

Годината на Плъха е първата от дванадесет годишния цикъл. Ако искате да си зададете висок жизнен темп, то си струва да „хванете бика за рогата“ още от самото начало на новата година. Направете списък с основните си цели и задачи и се концентрирайте върху тяхното изпълнение. Разпиляването и заниманието с второстепенни проблеми няма да бъде по възможностите ви.

През лятото на 2020 година Девата я чакат първите и успехи, но не трябва да придава голямо значение на тези победи. По-късно ще може да почива на лаврите си, а сега е необходимо да се закрепи на достигнатите височини. През лятото у нея ще възникне потребност да прекарва повече време с близките си хора.

Хороскоп за Дева за 2020

През есента положението на Девата според хороскопа ще се подобри и никой няма да може да застане на пътя ѝ. Вие ще се движите по инерция, стремейки се все по-нагоре, и ще поставяте пред себе си по-нови цели, които ще постигате.

В тази луда надпревара главното е да не забравяте за другите важни аспекти от живота, в това число и любимия си човек, иначе сте застрашени от настъпването на момент, в които ще разберете, че възлюбеният ви безнадеждно се отдалечава от вас.

Като цяло 2020 година ще бъде положителна за Девата, въпреки че ще и се наложи буквално да се разкъса между работата си и личните си отношения.

Здравният хороскоп предупреждава, че в началото на 2020 година Девата ще почувства слабост. Тя ще забележи, че умората не си тръгва, а напротив с всеки ден се натрупва все повече. Нито дванадесет часовият сън, нито кафето, нито леденият сутрешен душ няма да ѝ върнат тонуса. В такова състояние е лесно да се хване простуда или някой вирус. Желателно е да икономисва своите сили и да не се претоварва с излишни ангажименти.

С идването на пролетта, когато слънцето стане повече, Девата ще се почувства по-енергична и взимането на отпуска през май месец няма да е излишно. Вие ще бъдете вяли почти през цялата година, затова хороскопът ви препоръчва да се придържате към здравословен начин на живот и строго спазване на дневен режим.

Годишен хороскоп за Дева за 2020

Що се касае за пари, звездите не са единодушни. През следващата година на Девата ще ѝ паднат пари от небето, но ще има и безпарични моменти. Неочаквано ще получите крупна сума или ще станете собственик на някакво ценно имущество.

Достатъчно е внимателно да се отнасяте към парите, за да успеете да ги задържите при себе си. Постарайте се да не предприемате необмислени финансови стъпки и да избягвате спонтанни покупки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest