sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Скорпион за 2020

Годишен хороскоп за Скорпион за 2020

Скорпион

Неoспорим е фактът, че характерът на Скорпиона е изключително сложен и тежък. Белият Метален Плъх също не се отличава с лек характер. Затова звездите са уверени, че 2020 година ще бъде изпълнена с неочаквани събития и богати емоции за Скорпионите. Но не всичко, което ви изпратят звездите през тази година ще ви хареса.

Белият Плъх няма да прояви търпимост към вашето недоволство, така че се заредете с оптимизъм и посрещнете с усмивка всички изпитания, които той ви праща. Началото на годината за вас ще бъде монотонна – нито в работата ви, нито в личните дела се очакват проблеми, но вероятността да получите сърдечни рани е огромна. Поради вашата излишна доверчивост може да пострадате от приятелско предателство или изневяра.

Пролетта е време за конфликти. Неразбирането и споровете ще възникват буквално навсякъде. Както в дома, така и на работното ви място. Звездите са уверени, че през април и май Скорпионът ще успее да се скара дори и с тези хора, с които той досега никога не е имал разногласия.

Всичко произлиза от опънатите ви нерви и сложния ви характер. От вашата припряност ще пострадат най-близките ви. Бъдете готови за семейни проблеми, но не бързайте с разделянето на общото ви имущество. Възможно е всичко да се оправи.

ядосан Скорпион

С настъпването на лятото страстите ще поутихнат и Скорпионът ще получи възможност да се помири с всички, с които той е успял да се скара през пролетта. Възможно е не всички отношения да бъдат поправени изцяло, но поне ще поддържате нормална обстановка.

В противен случай вие няма да можете да работите нормално. Постарайте се да заличите всички рани и обиди, които сте нанесли на близките си. Никой освен тях не ви поддържа в трудни ситуации, затова тези хора са тези, на които ще бъде добре да се извините.

Уви, чак през есента Белият Плъх ще подхвърли работа на Скорпиона. Към този момент ще чувствате умора, но връхлитащите ви от всички страни проблеми няма да ви дадат и миг спокойствие. Ще започнете да изпадате в отчаяние и депресия.

Съберете своята сила в юмрук, бъдете смели и достойно се примирете с хороскопа си. В противен случай ще започнете новата 2021 година с голямо количество ниезпълними задачи.

2020 година за зодия Скорпион

Хороскопът за Скорпион за 2020 казва, че жизнените му сили се намират в пряка зависимост с неговото душевно състояние. Ако започнете да нервничите и да проявявате нетърпимост, веднага ще започнете да се чувствате разбити и болни.

Опитайте се да бъдете спокойни, толерантни и мъдри. Главната задача на Скорпиона за 2020 година е да се научи да предвижда своя спад в силите си и своевременно да намира време за почивка. Ако съумеете да контролирате това, вашето здраве няма да ви подведе.

Не се преработвайте и винаги намирайте време за нормална храна. Ако страдате от безсъние или чувствате хронична отпадналост, то ви е време за отпуска.

Хубаво е да загърбите всички неуспешни дела към момента и да заредите силите си от морския бряг. В противен случай ви застрашава преумора и продължително боледуване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest