sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Стрелец за 2020

Годишен хороскоп за Стрелец за 2020

Стрелец

Съгласно източния хороскоп 2020 година ще премине под покровителството на Белия Метален Плъх. Той е предприемчива и своенравна особа. Да му се угоди не е така просто, но обаятелният и подвижен Стрелец ще намери подход към капризния покровител. Въпреки това, не считайте че годината ще премине лесно.

Първата половина на 2020 ще бъде изпълнена с трудности, затова пък през останалите месеци звездите ще ви възнаградят щедро за търпението и труда.

От самото начало на годината голяма роля ще играе противопоставянето на характерите на Плъха и Стрелеца, тъй като и двамата имат силен нрав и желязна воля. Тези качества ще ви помогнат да се справите с трудностите и да постигнете своите цели.

През 2020 година на Стрелците ще им се наложи да забравят за рутината и собствения си комфорт, отдавайки се единствено на успеха на започнатата от тях работа. Ще се наложи да вършите неща, които невинаги ви носят удоволствие, но ще трябва да се помирите с това.

Последователността и дисциплината не са част от вашия характер, но през годината на Плъха тези качества ще ви бъдат в голяма услуга. Стрелецът е длъжен да покаже своята мотивираност и предприемчивост в началото на годината и докато останалите зодии стоят с отворена уста и не знаят какво да правят, вие бързо вземете в свои ръце проблема и намерите неговото решение. Възползвайте се от момента да демонстрирате пред началството своите най-добри черти и тогава повишението ви е гарантирано.

Звездите предупреждават, че през 2020 година талантите на Стрелеца ще са му нужни не само на работното място, но и в семейната среда.

Близките ви ще се допитват до вас за решаването на различни конфликти и макар да не обичате да изслушвате чуждите проблеми, ще се наложи да преминете и през това и да проявите своите дипломатически заложби, за да върнете семейните отношения в мирното русло.

Да отиде Стрелец на лекар – това е несбъдната мечта. Любимците на Юпитер старателно избягват посещенията си при лекар и през 2020 година това ще продължи да бъде така.

годишен хороскоп за Стрелец

Хороскопът ви предупреждава, че рискувате да влошите своето здраве, а болест би могла да попречи на вашите планове. Повярвайте – заради внезапната болка от един неизлекуван зъб е може да ви се наложи да отмените важна среща или да изпуснете интересен проект.

Есенните месеци ще ви се сторят най-тежките. Хороскопът не препоръчва на Стрелеца да поема всички отговорности върху себе си. В противен случай към есенната умора ще се добави и нервно изтощение. Определете основните си задачи, а останалите оставете за лятото и есента. Тогава и вашите нерви ще бъдат по-здрави и здравето ви по- добро.

От самото начало на 2020 година Стрелеците ще започнат да го преследват финансови проблеми. Те могат да бъдат избегнати, ако забравите за собствените си интереси и изцяло се концентрирате върху работата си.

Препоръчително е да намерите допълнителни доходи, защото през лятото Стрелецът го очакват големи разходи. Откажете се от крупните покупки в началото на годината, отложете и ремонта. Стрелецът може да си ги позволи чак към края на годината.

На Стрелеца ще му се наложи да прояви далновидност, да подбира надеждни партньори, да се запознава с полезни хора и да анализира обстановката. Ще намери отговорите на своите въпроси чак в края на годината. Тогава той ще държи в ръцете си печелившите карти и никаква конкуренция няма да го заплашва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest