sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за Водолей за 2020

Годишен хороскоп за Водолей за 2020

Годишен хороскоп за Водолей за 2020

Новият стопанин на небето е Белият Метален Плъх. Той е свободомислещ, предпазлив и честен. Водолеят също притежава тези качества, затова през 2020 година хороскопът му обещава звездна подкрепа.

Но, скъпи Водолеи, не се надявайте, че животът ви ще бъде спокоен. Щом на престола е седнал Плъхът, за спокойствието може да се забрави. Той непрестанно ще ви провокира към нови търсения и стремления, ще поставя пред вас нови и нови препятствия, които ще ви се видят по-скоро интересни, отколкото досадни.

Относно първата половина на хороскопа за Водолей за 2020 година, за представителите на този зодиакален знак ще възникнат големи трудности на работното му място.

Той винаги пренебрегва своето мнение и не обича да участва в конфликти, но през февруари пререканията в работата ще го следват по петите. Разногласия ще възникнат не само с колегите, но и с ръководството. Ако с компромиси нищо не се постигне, то последствията ще бъдат много сериозни.

Годишен хороскоп за Водолей за 2020

С наближаване на лятото нервите на Водолея ще бъдат опънати до краен предел. Към това ще се добавят и семейни проблеми. Възможно е самите вие да сте причината за това. Когато имате купчина проблеми, вие започвате да се държите с близките си като към ваши длъжници.

Ще престанете да се интересувате от техните ангажименти и е възможно да ги обидите чрез своето отчуждение и прекалената ви взискателност.

Звездите са уверени, че с идването на август месец всички проблеми на Водолея ще се решат от само себе си и конфликтите ще изчезнат.

Тогава вие ще проявите спокойствие към своите близки. Това е най-подходящото време да дадете нужното внимание на любимия човек, децата и дома. През септември е задължително да си вземете отпуска.

Цялата своя щедрост Плъхът ще отдаде на оптимистичния Водолей в края на годината. Вие сте прекарали доста тежки месеци и заслужавате достойна компенсация. Очакват ви сполучливи инвестиции и приятни придобивки. Можете да разчитате на повишение или даже на нова и по-престижна работа.

Необходимо е да се погрижите за здравето си, но Водолеите правят това винаги в краен случай, поради което през 2020 година у вас могат да се изострят някои заболявания.

Вие сте свикнали да изкарвате простудите на крак и да не се пазите, когато става въпрос за тежка физическа работа, но звездите ви напомнят, че изведнъж това може силно да ви навреди.

Освен това през годината на Белия Плъх на вас ще ви се наложи често да изпадате в стресови ситуации. Не си струва да давите проблемите си в алкохол или да злоупотребявате с вредна храна. Ако го направите, това бързо ще се превърне във ваш навик.

Търсете по-безопасни методи за развлечение и отдих. Нищо не освежава повече мислите, както разходката сред природата. Може да посветите почивните дни на рибарство или лов, или просто да отидете на пикник с приятели.

Зодия Водолей - прогноза за 2020

Хороскопът смята, че въпреки своята практичност и предпазливост през 2020 година Водолеят няма да може да избяга от финансовите затруднения. От началото на годината до края на юли си струва да бъдете по-икономични. Да не давате заеми и да не извършвате големи покупки. Използвайте всяка удобна възможност за припечелване на нещо допълнително.

През август Металният Плъх ще се смили над Водолея и несгодите ще отстъпят. Веднага ще усетите, че животът ви е станал по-лесен. Финансовото ви положение ще започне да се подобрява.

Годишният хороскоп за Водолей за 2020 казва, че през есента вие вече ще можете да си позволите по-големи разходи. Например да обновите гардероба си, да смените обстановката в дома си, дори по-смелите е възможно да си купят нова кола или нов дом, но не забравяйте да заделяте по малко и за отпуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest