sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Какво не знаете за зодия Близнаци?

Какво не знаете за зодия Близнаци?

Зодия Близнаци
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Близнаците са сред най-противоречивите представители на Зодиака. Всички сме чували за двойнствената им природа. Какво друго не знаем за тях? Вижте в следващите редове някои черти от характера на зодия Близнаци.

1. Близнаците не се страхуват да кажат какво мислят.

Близнаците са истински. Ще чуете някои от най-смешните шеги около тях. Те ще ви кажат истината, дори и да не ги запитате. Когато Близнаците станат потайни, знайте, че се грижат за вас. Скоро ще разкрият факти, които няма да се харесат на мнозина.

2. Близнаците винаги търсят приключения.

Те непрекъснато участват в множество дейности и може да ви бъде трудно да бъдете в крак с всичко. Но пък с такъв партньор няма да ви е скучно. Бъдете готови да научите и опитате нови неща, тъй като запознанството с Близнаци ще ви сблъска с преживявания, които никога не сте предполагали, че съществуват.

3. Интелигентни са.

Близнаците са потайни

Те са начетени и остроумни. Показват интелигентността си чрез сарказъм и игра на думи. Но едва след като премине тестовете им, ще успеете да изпитате дълбочината на интелигентността им. Това е рядка страна на Близнаците, която много малко хора виждат, и е спираща дъха.

4. Близнаците не влизат лесно във връзка.

Близнаците се нуждаят от истинска свобода и пространство и изискват спонтанност и малко риск. Ти си в живота им, защото Близнаци те избраха, а не защото се нуждаят от теб.

5. Близнаците постоянно ви изненадват.

Желанието им за приключения и любопитство към света носи разнообразие, което е вълнуващо. Дори и да ги познавате с години, никога няма да ви се разкрият напълно. Все ще намерят с какво да ви изненадат.

6. Близнаците никога няма да използват същата тактика два пъти.

Близнаците са забавни

Словесна битка с Близнаци? Късмет! Те са майстори на думите си. Близнаците са умни и бързи. Ще бъдете сразени преди да разберете какво става.

7. Винаги оставят миналото зад гърба си.

Когато приключат дадени взаимоотношения, Близнаците ги загърбват завинаги. Те не се притесняват да говорят за бивши партньори, но бъдете сигурни, че щом веднъж са се разделили с тях, не ги искат повече в живота си. Това е добре, защото може да сте напълно сигурни в чувствата им и да не ги ревнувате от предишни връзки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest