sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Премахнете негативната енергия със сол! Ето как

Премахнете негативната енергия със сол! Ето как

Премахнете негативната енергия със сол! Солна лампа
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Има причина, поради която плажът се чувства като толкова енергично, чисто и освежаващо място. От хилядолетия по целия свят солта се счита за защитно и почистващо средство както физически, така и метафизично.

Негативната енергия може да създаде различни проблеми като депресия, неясно мислене или неизправност на даден орган, което може да доведе до допълнителни затруднения като съответно пристрастяване, финансови проблеми или болка в гърдите.

Лечението със сол или солена вода е просто, но мощно духовно средство за противодействие на вредната невиждана негативна енергия и за изтичането ѝ от вашата система. Практикувайки това пречистване със сол, вие не само се освобождавате от негативната енергия, но и помагате на духовното си израстване.

Премахването на тези енергии не е сложно. Купа със сол във вашия дом може да абсорбира вода, да отделя йони и да убива бактерии и, не на последно място, да гони негативна енергия. Някои хора обичат да купуват солни лампи за тази цел, но обикновена купа, пълна със сол, също може да свърши работа. Можете да премахнете негативната енергия от своя дом, като за целта не са необходими много усилия.

Изберете купа, която да напълните със сол. Не ви е необходим някакъв специален предмет и най-обикновен съд ще ви свърши работа. Старайте се да е по-малък, за да не заема много място.

Внимателно изберете вида на солта. Разбира се, можете да използвате каквато имате в кухненския шкаф, но промишлено обработената сол не е толкова естествена и ефектът ѝ е по-малък. Най-добрият вариант е естествена изпарена на слънце морска сол. Добри варианти са и черната морска сол, розовата хималайска морска сол, кошерна диамантена кристална сол, японска сол с големи люспи. Можете също да си направите и солен микс с повече видове сол, като ползвате някои от гореизброените.

Премахнете негативната енергия със сол! Ето как

Поставете купата, към която можете да прибавите билки или етерични масла (по ваш избор и предпочитание) на централно място в дома си. За предпочитане това трябва да е в стая, където се събира цялото семейство (кухня, хол и т.н).

Когато минавате покрай купата, използвайте я като почистващо средство, за да се освободите от лошата енергия. Можете да изтласкате отрицателната енергия в солната купа или да докоснете солта с ръце, за да смъкнете всякаква заблудена енергия.

Други хора обичат да поставят солни купички в ъглите на стаята. Ако искате да изпробвате това, но не искате да се ангажирате с четири солници, поръсете сол от основната си купа в ъглите на стаята. Можете също да поръсите сол на прозорците си, стига домашният любимец да не скочи там. Можете също така да поръсите малко от солта върху килима и да я оставите да попие около час, преди да я почистите. Това наистина променя енергията на стаята.

Пречистването със сол трябва да се извършва особено когато човек изпитва симптоми като летаргия, намаляване на бързината, неспособност за мислене, прекомерни мисли, особено когато са отрицателни по своята същност, гняв или друга екстремна емоция, стрес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest