Талисмани за жени

Талисмани за жени
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Талисманът е магическа фигура със силен заряд, която има няколко значения: свързва видимите физически и невидимите духовни измерения и дава път на стари архетипи. Така се превръща във връзка между миналото, настоящето и бъдещето. Кара ни да се замислим за своето място във Вселената.

Талисманът е винаги лична вещ и е най-добре да бъде изработен лично или специално за определен човек. Талисманите са символ на нещо и имат влияние върху личното енергийно поле.

Съществуват множество талисмани с различно предназначение - за късмет, срещу вредни енергийни влияния, сватбени талисмани, за мъже, за жени, за новородени и други.

Талисмани за жени

Седефен пръстен за талисман

Най-често жените избират за талисман камъни. Според китайската традиция всички непрозрачни камъни са свързани с женското начало, което в Китай наричат Ин. Те са свързани със стихиите Земя и Вода. Водните камъни могат да променят цвета си в зависимост от душевното състояние. Подходящ камък за женски талисман е и седефът. Колието от седеф създава своеобразна елипса, която защитава жената от енергийни въздействия.

За някои жени е полезно носенето на тисрати. Това е огърлица, която се носи на челото. Тя е изборът на тези дами, които искат да насочат действието на камъните към мозъка и менталната дейност.

Лавандулов аметист е подходящ талисман за жени

Лавандуловият аметист е подходящ камък при болков синдром или нараняване и е еднакво подходящ както да дами, така и за мъже.

Всяка омъжена жена, която е стопанка в дома си и иска да си избере камък за талисман, може без колебание да се спре на амазонита. Той се смята за камък-покровител на домашното огнище.

За всяко търсено въздействие и за всеки отделен случай може да се намери подходящият талисман, стига да я има вярата в неговата сила.

Сватбените талисмани - най- предпочитани от жените

Сребърната гривна е талисман за жени

Жените обръщат изключително внимание на сватбени талисмани. Те са символ на стремежа и желанието за щастлив семеен живот. И тук дамите имат богат избор. Най-популярният сватбен талисман е слънцето и е подходящ и за двата пола.

Сребърните обици - слънца засилват властта на жената над нейния партньор, а три слънца в бижуто на дамата са талисман за щастлив и хармоничен брак.

Сватбени колиета и гривни от сребро, изобразяващи луна, са талисман, който помага жената да бъде по-привлекателна за своя избраник, а комбинацията от двете небесни светила ще подпомогнат постигането на компромис и избягването на конфликти в брака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest