sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Везни

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Везни

Годишен хороскоп за зодия Везни за 2019-та

ЯНУАРИ

През януари ще прекарвате по-голямата част от свободното си време в компанията на приятели и роднини. Някой от близкото ви обкръжение ще премине през труден период и ще се нуждае от вашата подкрепа. Очаквайте сцени на ревност от страна на вашата половинка.

ФЕВРУАРИ

Според хороскопа за 2019-та за зодия Везни ще се радвате на голямо развитие в любовния живот, особено ако все още си търсите партньор. В кариерата ще сте много успешни, най-вече по време на бизнес пътувания. Обърнете внимание на здравето си, защото има голям риск от заболяване и претоварване.

МАРТ

Ще имате склонност да преувеличавате в определени ситуации и да изненадвате по неприятен начин хората около вас с абсурдните си капризи. Защитете здравето си, тъй като през този период дихателната система е изложена на рискове. На работното място ще се сблъскате с проблеми и срокове, които ще ви изкарат извън контрол.

АПРИЛ

През април ви очакват изключителни събития - страстна любов, романтични и екстравагантни срещи. На работното място вашите партньорства ще се развиват положително. Работата в екип ще ви се отразява чудесно. Опитайте се да избегнете конфликтите, защото рискувате да бъдете наранени.

МАЙ

След труден период в живота на зодия Везни, през месец май нещата ще се успокоят. Ще започнете да виждате всичко по съвсем различен начин и ще пожънете огромен успех, особено в сферата на любовта. Внимавайте как управлявате финансите си и се погрижете за здравето си.

ЮНИ

Юни ще породи силна нужда за бягство от ежедневието. Ще бъдете много по-отворени към срещи с хора от противоположния пол. Ако вече сте обвързани, дългите пътувания ще се отразят добре на укрепването на връзката ви.

ЮЛИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Везни

Ще имате голяма възможност да поемате инициативи и да се борите за това, което заслужавате. Възможно е да възникнат конфликти с партньора или между членовете на вашето семейство. Освен това любовният ви живот също няма да върви добре, което ще доведе до внезапната поява на агресия.

АВГУСТ

Уран ще донесе радикални, шокиращи или удивителни промени в любовния ви живот, които могат да бъдат както положителни, така и отрицателни. На работното място ще се възползвате от интуицията и амбицията си. От финансова гледна точка ще имате наистина значителни разходи. Ще бъдете в добро физическо състояние, затова не позволявайте на стреса да ви повлияе отрицателно.

СЕПТЕМВРИ

През септември заедно с партньора си ще се включите в много социални събития, които ще ви донесат нови запознанства и забавление. Любовта ще ви изпълнени с ентусиазъм. Към края на месеца ще се сблъскате с проблем, който ще може да разрешите, само ако проявите самоконтрол.

ОКТОМВРИ

Хороскоп за зодия Везни за 2019-та

През октомври обвързаните ще успеят да се свържат емоционално със сродната си душа. Необвързаните ще имат шанс за съдбоносни срещи. Това е период, в който любовта ще заема първо място.

НОЕМВРИ

През ноември ще предпочитате да се оттеглите в уюта на дома, да вършите домашните си задължения и да бъдете с половинката си далеч от другите хора. Въпреки това е възможно да се чувствате неуверени и ще изисквате повече внимание в любовта.

ДЕКЕМВРИ

Декември ще дойде с големи възможности за приключения и страстни преживявания. Ако вече сте в стабилна връзка, със сигурност ще прогоните монотонността от спалнята. Възможно е необвързаните да станат жертва на опасни взаимоотношения, които на по-късен етап да донесат проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest